NFF vil skrive under

Niso-leder Morgan Andersen er sikker på at NFF skriver under den nye avtalen med landslagsspillerne. - Nå formulerer advokatene til NFF det vi er enige om, sier Andersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NFF reiste i går hjem fra møtet for å drøfte og komme til enighet om detaljer i spilleravtalene innenfor egen organisasjon. Spillerforeningen Niso venter bare på at forbundet vil underskrive.

- Har NFF har kommet til enighet internt i organisasjonen?

- Det har de tydeligvis gjort, men det må forbundet uttale seg om. Jeg hadde en veldig hyggelig samtale med Karen Espelund tidligere i dag, sier Andersen.

Når NFFs underskrift er på plass på avtalen er det meste gjort. I formiddag satt NFFs jurister og kikket på avtalen. Dermed ser det ut til at NFF og de utestengte landslagsspillerne har kommet til enighet om markedsavtalen.

- Vi skal nok klare å få løst dette. Jeg er mer beroliget nå enn jeg var i går, sier Andersen.

NFF vil ennå sjøl ikke røpe når kontrakten blir undertegnet, men sender ut gode signaler.

- Det er NFFs intensjon å få til en rask løsning, skriver NFF i en pressemelding i ettermiddag.

I samme melding skriver NFF at deres advokat vil ferdigforhandle et forslag til avtale som kan forelegges styret.

- Dette er på et juridisk plan, jeg har ingen kommentarer utover det, sier NFF-president Per Ravn Omdal til Dagbladet.no.

Detaljene i markedsavtalen er ennå ikke kjent. Men forbundet og spillerne har kommet fram til en avtale som gjør at spillernes rettigheter til å inngå egne avtaler er til å leve med for begge parter.

- Ville Solskjærs omstridte Pepsi-avtale blitt godkjent innenfor den nye avtalen?

- Både Pepsi-saken og brød-saken er tatt opp og løst. Disse sakene er historie nå, sier Andersen som ikke vil si noe mer om detaljene i avtalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer