NFFs påtalenemnd vurderer sak etter Stabæk-bråket

Har bedt om informasjon fra Eide, Kaurin og klubben.

KAN BLI STRAFFET: Øyvind Eide har fått beholde jobben som trener for Stabæks kvinnelag til tross for at han har innrømmet upassende adferd mot tidligere Stabæk-spiller Leni Larsen Kaurin. Nå har NFF bedt Eide, Kaurin og Stabæk om forklaring i saken. Foto: Torbjørn Berg
KAN BLI STRAFFET: Øyvind Eide har fått beholde jobben som trener for Stabæks kvinnelag til tross for at han har innrømmet upassende adferd mot tidligere Stabæk-spiller Leni Larsen Kaurin. Nå har NFF bedt Eide, Kaurin og Stabæk om forklaring i saken. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Påtalenemnda i Norges Fotballforbund har i dag bedt NFF om å innhente opplysninger fra tidligere Stabæk-spiller Leni Larsen Kaurin, klubbens kvinnelagstrener Øyvind Eide og Stabæk.

- Vi har bedt dem ta kontakt med de to involverte pluss klubben for å innhente informasjon. Da får klubben og personene anledning til å uttale seg, og så kommer disse opplysningene tilbake til oss via NFF, sier nemndas leder Knut Fure til Dagbladet.

Han sier det er normalt at NFF gir partene ganske kort frist i slike saker, sånn at det ikke skal ta lang tid før påtalenemnda beslutter om de skal gå til anmeldelse.

Fure sier det hovedsaklig er opplysninger i media som gjør at påtalenemnda nå ser på saken til tross for at det ikke foreligger noen anmeldelse fra noen av partene.

Stabæk meldte i går at de gir Øyvind Eide en skriftlig advarsel for hans opptreden mot Larsen Kaurin. Eide får imidlertid fortsette i jobben.

Larsen Kaurin karakteriserte det som feigt av Stabæk å la Eide beholde jobben til tross for at han har innrømmet å ha opptrådt «upassende» overfor henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer