Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFFs pressemelding

Norges Fotballforbunds ankeutvalg forkastet i dag Branns anke, og opprettholder forbundsstyrets beslutning om å beramme omkamp mellom Molde og Brann. Her er NFFs pressemelding:

«Ankeutvalget mener at dommerens beslutning om å gå tilbake og ta innkastet på nytt etter at spillet var satt i gang, er i strid med spilleregel 5. Dommerens regelbrudd medfører at han fratar Molde FK et, i følge hans rapport, korrekt idømt straffespark.

Sanksjons- og Protestreglementets ' 6-5.4 gir overordnet myndighet anledning til å bestemme om ny kamp skal berammes, eller om kampresultatet skal opprettholdes når det begås regelbrudd av dommer. I en slik vurdering må det vektlegges om regelbruddet har hatt avgjørende betydning for kampens sluttresultat. Ankeutvalget er enig med forbundsstyret i at det, etter de faktiske forhold i denne kamp, må besluttes at ny kamp berammes.

Ankeutvalgets beslutning er derfor at anken forkastes, og at forbundsstyrets beslutning opprettholdes.

Omkampen spilles i Molde onsdag 26. juli kl. 1900.»

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media