NFL-eier og Trump-venn siktet for sexkjøp

Den profilerte milliardæren og eieren av New England Patriots, Robert Kraft, er siktet for sexkjøp.

VENNER: New England Patriots-eieren Robert Kraft (t.v.) har jevnlig kontakt med USAs president, Donald Trump. Foto: AP Photo/Susan Walsh
VENNER: New England Patriots-eieren Robert Kraft (t.v.) har jevnlig kontakt med USAs president, Donald Trump. Foto: AP Photo/Susan Walsh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Milliardæren og eieren av det amerikanske fotballaget New England Patriots, Robert Kraft (77), er siktet for sexkjøp. Ifølge politiet skal han ha blitt filmet under to besøk på et spa på et kjøpesenter i Florida, melder AP.

Selv benekter Kraft, som eier laget som vant Super Bowl for få uker siden, at han har gjort noe galt.

Omfattende etterforskning

- Vi benekter kategorisk at herr Kraft har deltatt i ulovlig aktivitet. Fordi det er et juridisk spørsmål, vil vi ikke kommentere ytterligere, sier en talsperson for Kraft, ifølge CNN.

Hundrevis av personer er blitt siktet de siste dagene i forbindelse med en omfattende etterforskning av en angivelig prostitusjonsring. Ti spa er blitt stengt ned, og flere personer er blitt siktet for trafficking.

Trump-venn

Kraft bor i Massachusetts, men han har også et hjem i Palm Beach. Han er også venn med USAs president, Donald Trump, og besøker ofte Trumps Mar-a-Lago-klubb. Blant annet deltok han i en privat middag med Trump og den japanske statsministeren, Shinzo Abe, i Mar-a-Lago i 2017.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer