Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL har fått sin «Prokop»

Trener spente bein på spiller under kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): New York Jets' assistenttrener Sal Alosi har innrømmet at han var mannen som stakk fram et kne og felte Miami Dolphins' Nolan Carroll.

Carroll var på full fart framover på sidelinja da Alosi sviktet litt i venstre kne og satte en effektiv stopper for løpet.

Nå legger han seg enda flatere enn han la motspilleren under gårsdagens kamp.

- Jeg gjorde en tabbe som viste en total feilvurdering. Oppførselen min var utilgivelig og usportslig og reflekterer ikke hva dette laget står for. Jeg tar fullt ansvar for handlingene mine, og aksepterer straffen som kommer, sier han ifølge Fox News.

Miami Dolphins vant kampen 10-6.

Hatt-triks Ifølge nyhetskanalen forsøkte Alosi seg på et hattetriks - uten at det hjalp ham å snike seg unna ansvaret:

Han hadde på seg en grønn caps da han felte Carroll, men skiftet siden til svart lue. Til slutt sto han uten hodeplagg, men klarte altså ikke å lure omgivelsene.

Alosi, som er ansvarlig for styrke- og kondisjonstrening hos Jets, sier han har beklaget både til Dolphins-trener Tony Sparano og Nolan Carroll.

Prokop-kopi For et drøyt år siden kroppstaklet den østerrikske håndballtreneren Gunnar Prokop en spiller fra franske Metz da hans Hypo Niederösterreich var i ferd med å tape en Champions League-kamp i sluttsekundene.

Prokop var langt fra like ydmyk etter kampen, og forsvarte det han hadde gjort.

- Jeg er nødt til å ofre det røde kortet før jeg taper kampen. Taktisk var det helt riktig å gjøre det, og det var jo ingen fare for at noen skulle bli skadet, sa Prokop.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!