NFL har fått sitt første coronatilfelle

Los Angeles Rams-spilleren Brian Allen har testet positivt for coronaviruset, opplyser hans trener Sean McVay.

SMITTET: Los Angeles Rams-trener Sean McVay forteller at en av hans spillere er smittet av koronaviruset. Foto: Chuck Burton / AP / NTB scanpix
SMITTET: Los Angeles Rams-trener Sean McVay forteller at en av hans spillere er smittet av koronaviruset. Foto: Chuck Burton / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han er den første personen i den amerikanske fotballigaen NFL som får påvist coronasmitte. Ifølge treneren er 24-åringen Allen ved godt mot.

- Jeg snakket med ham i går. Jeg er glad for å høre at han har det bra. Han er frisk og rask og på vei tilbake, sier McVay til Fox Sports.

- Han fortalte oss det raskt, så vi kunne sørge for at ingen andre ble utsatt for viruset, legger han til.

LA Rams' stengte ned sine treningsfasiliteter for noen uker siden, men i neste uke skal de gjenåpnes for spillere som trener seg opp igjen etter skader.

NFL har siden coronavirusutbruddet vært bortimot skjermet for smitte, i motsetning til NBA (basketball) og NHL (ishockey), der en rekke spillere har fått viruset.

Mot hockeystart i september – åpner for tomme tribuner

Norsk ishockey er samtidig på vent med tanke på coronakrisen som preger samfunnet. Samtidig planlegges det for sesongstart som vanlig i midten av september.

Tirsdag denne uken skulle den første NM-finalen vært spilt, men hele sluttspillet ble avlyst på grunn av koronaepidemien. Det samme er VM i Sveits og alle oppkjøringskampene landslaget skulle spilt i april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer