NFL-legende funnet skutt og drept i Nashville

Tidligere Titans-quarterback Steve McNair.

FUNNET DØD: Tidligere Tennesse Titans quarterback Steve McNair (nr. 9) ble lørdag funnet død i Nashville.Foto: SCANPIX/Pierre DuCharme/REUTERS
FUNNET DØD: Tidligere Tennesse Titans quarterback Steve McNair (nr. 9) ble lørdag funnet død i Nashville.Foto: SCANPIX/Pierre DuCharme/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): NFL-legenden Steve McNair (36) ble seint lørdag kveld norsk tid funnet skutt og drept i en leilighet i sentrum av Nashville, Tennessee, melder nyhetskanalen NewsChannel5. Også Fox Sports har fått dødsfallet bekreftet av politiet i Nashville.Politiet opplyser overfor CBS-stasjonen WJZ-TV at McNair mistet livet som følge av et dødelig skudd mot hodet. 36-åringen ble funnet omkommet sammen med en uidentifisert kvinne i det politiet mener tyder på å være et dobbeltdrap.

- Da polititjenestemenn ankom åstedet, fant de to personer som var skutt og drept - én mann og én kvinne. Vi vet nå at mannen er Steve McNair. Vi har foretatt en foreløpig identifisering av kvinnen, og jobber nå med å få identiten hennes bekreftet. Vi vil deretter kontakte hennes pårærende, sier polititalsmann Don Aaron ved Metro Nashville Police Department, ifølge NewsChannel5.

Politiet er sparsomme med ytterligere detaljer rundt omstendighetene på nåværende tidspunkt. Etterforskere jobber i øyeblikket med undersøkelser på åstedet.

Ifølge Aaron har man foreløpig ikke foretatt noen arrestasjoner, men flere personer er innkalt til avhør, opplyser NewsChannel5.ProfilertMcNair er en av de store quarterbackene i NFL de siste 15 årene, og ble så seint som i 2003 kåret til den mest verdifulle spilleren i amerikansk fotball.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer