Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-mesterne knust i sesongåpningen

Giants tapte på hjemmebane.

NATTAS HELT: Dallas-quarterback Tony Romo tre touchdowns mot Gianst. Foto: Scanpix / Al Bello /Getty Images /AFP
NATTAS HELT: Dallas-quarterback Tony Romo tre touchdowns mot Gianst. Foto: Scanpix / Al Bello /Getty Images /AFP Vis mer

• Alt om NFL-åpningen: Dette er idretten der bare de sterkeste overlever

For sju måneder siden løftet New York Giants Lombardi-troféet etter en finaleseier mot New England Patriots.

I natt ble NFL-mesterne satt ettertrykkelig på plass - hjemme på MetLife Stadium i East Rutherford.

IKKE HELT LENGER: Giants-quarterback Eli Manning ble nødt til å gratulere Cowboys-quarterback Tony Romo etter kampen. Foto: Scanpix / REUTERS / Gary Hershorn
IKKE HELT LENGER: Giants-quarterback Eli Manning ble nødt til å gratulere Cowboys-quarterback Tony Romo etter kampen. Foto: Scanpix / REUTERS / Gary Hershorn Vis mer

Dallas Cowboys stakk av med en 24-17-seier som er mer suveren enn sifrene antyder.  Seieren var også en revansje for cowboyene, som tapte NFC Øst-tittelen mot nettopp Giants på nyåret.

- Det var ikke bare en seier, men det var mot en rival i divisjonen og selvsagt mot verdensmesterne. Jeg vet ikke hvor mange lag som drar hit og slår dem i årets første kamp, sier Dallas-quarterback Tony Romo.

80 000 fans var på plass på Giants' stadion, men ifølge rapporterne var det Cowboys som dominerte både på banen og i lufta.

Giants-trener Tom Coughlin har ingenting å si på tapet.

- Vi må bare beklage. Gutta er konkurransemennesker, forhåpentligvis er de i sving igjen neste kamp. Det kommer ingen unnskyldninger fra oss, de slo oss, sier Couglin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media