Kritisk skadd:

NFL-profil kjemper for livet

New York Jets assisterende trener Greg Knapp ble kritisk skadd etter at han lørdag ble kjørt ned av en bilist.

KRISTISK SKADD: Greg Knapp kjemper for livet. Foto: AP Photo / David Zalubowski.
KRISTISK SKADD: Greg Knapp kjemper for livet. Foto: AP Photo / David Zalubowski. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Hvis alle bare kunne fortsette å be fordi vi trenger et lite mirakel akkurat nå. Bare ha han i bønnene deres, sier konen til NBC.

Det er beskjeden fra Charlotte Knapp, etter at hennes ektemann ble påkjørt og ligger kritisk skadd på sykehuset.

58-åringen var ute med sykkelen sin lørdag i Danville, California da en bilist svingte inn i sykkelfeltet og traff veteranen. Ifølge hans agent, Jeff Sperbeck, stoppet bilføreren umiddelbart og utførte nødvendig hjelp.

Knapp ble hastet til sykehuset, der han de siste dagene har kjempet for livet.

Familien hans publiserte tirsdag en uttalelse, gjennom New York Jets sin Twitter-konto, der de takker alle som har vist sin støtte gjennom de siste dagene.

Ulykken blir etterforsket av politiet, men ingen er foreløpig arrestert for hendelsen - ei er det heller ikke noe mistanke om at noe av partene var påvirket av alkohol eller narkotika, sa Tami Williams, politibetjent i San Ramon, i et uttalelse.

Knapp har siden 1980-tallet vært en kjent skikkelse i NFL-sirkuset - både som spiller og trener. For øyeblikket er han en del av trenerteamet til New York Jets, og er kjent for å få det beste ut av quarterbacker.

- Greg er en fantastisk person. Det er vanskelig å sette ord på utfordringen som venter ham og hans familie, sa Jets hovedtrener Robert Saleh i en uttalelse.

Knapp kom til New York-klubben i midten av januar i år, og har siden den gang satt store spor i klubben.

- Gregs morsomme natur, vennlige avgjørelser så vel som hans enorme kunnskap har gjort at han har vært i stand til å skape en genial forbindelse med spillere og ansatte siden han kom hit, sa Saleh.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer