NFL-spiller døde plutselig

Mens han spilte basket.

Damien Nash, løperback i NFL-klubben Denver Broncos, falt om og døde under en veldedighetskamp i basketball lørdag.

Det er annen gang på to måneder at en Broncos-spiller dør plutselig. Nyttårsaften ble stjerneforsvareren Darrent Williams skutt og drept noen timer etter lagets siste kamp for sesongen.

Basketballkampen i en forstad til St. Louis var til inntekt for en stiftelse som finansierer forskning i hjertetransplantasjoner. Stiftelsen ble opprettet forrige måned, da NFL-spillerens storebror Darris Nash fikk nytt hjerte.

- Alt var normalt. Vi spilte, og han følte seg bra, og så var han plutselig borte, sa Sean Coffey som spilte veldedighetskampen sammen med Nash.

- Klubben vår er igjen rammet av stor sorg etter tapet av en av våre spillere. Dette er en stor tragedie, sa Broncos-eier Pat Bowlen.

Nash var ingen stjernespiller. Han spilte bare tre kamper for Broncos forrige sesong, etter å ha blitt fristilt av sin forrige klubb Tennessee Titans.

(NTB)

FALT OM: Damien Nash døde mens han spilte en veldedighetskamp til inntekt for en stiftelse som finansierer forskning i hjertetransplantasjon. Foto: AP
FALT OM: Damien Nash døde mens han spilte en veldedighetskamp til inntekt for en stiftelse som finansierer forskning i hjertetransplantasjon. Foto: AP Vis mer