Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-spiller siktet for voldtekt

Fra Indianoapolis Colts.

SUSPENDERT: NFL-laget Indianapolis Colts har suspendert forsvarskjempen Josh McNary etter at han onsdag ble siktet for voldtekt.. Foto:  REUTERS/Mark J. Rebilas/USA TODAY
SUSPENDERT: NFL-laget Indianapolis Colts har suspendert forsvarskjempen Josh McNary etter at han onsdag ble siktet for voldtekt.. Foto: REUTERS/Mark J. Rebilas/USA TODAY Vis mer

NFL-laget Indianapolis Colts har suspendert forsvarskjempen Josh McNary etter at han onsdag ble siktet for voldtekt.

26-åringen er siktet for voldtekt, frihetsberøvelse og vold etter at en 29-årig kvinne anmeldte ham for å ha holdt henne tilbake i en leilighet og voldtatt henne etter en bytur i begynnelsen av desember.

Colts spiller søndag semifinale i NFL-sluttspillet borte mot New England Patriots. Laget har bedt ligaen om å føre McNary på sin liste over spillere som er suspendert mens de er siktet eller tiltalt for forbrytelser.

McNary har spilt 15 kamper for Colts denne sesongen og har notert 28 taklinger.

Proffligaen i amerikansk fotball har skjerpet sine sanksjonsmuligheter mot spillere som anklages for voldsforbrytelser etter en rekke tilfeller av vold mot kvinner eller familiemedlemmer den siste tiden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media