NFL-spiller skutt i ansiktet

Damond Powell er innlagt på sykehus.

SKUTT:  Damond Powell (nummer 22) er innlagt på sykehus etter at han ble skutt utenfor sitt eget hjem i Ohio. Foto: Matthew Holst/Getty Images/AFP
SKUTT: Damond Powell (nummer 22) er innlagt på sykehus etter at han ble skutt utenfor sitt eget hjem i Ohio. Foto: Matthew Holst/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arizona Cardinals-spiller Damond Powell er innlagt på sykehus etter at han ble skutt utenfor sitt eget hjem i den amerikanske delstaten Ohio lørdag.

Powell, som nylig ble hentet til Arizona Cardinals etter en god sesong for University of Iowa, skal ha blitt skutt mens han satt i bilen sammen med noen venner.

22-åringen ble fraktet til sykehus i Toledo for behandling, men politiet omtaler skadene som ikke livstruende.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Vi er kjent med at Damond Powell var offer for en skyteepisode i Toledo, der han nå er innlagt på sykehus, bekrefter klubblaget Cardinals i en uttalelse.

- Vi har vært i kontakt med familien for å tilby all den støtte og de ressurser vi er i besittelse av. Vi vil fortsette å overvåke situasjonen og komme med nye oppdateringer når det er aktuelt, heter det videre.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer