Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-spilleren forlot laget etter å ha blitt mobbet av lagkameratene

Nå er han plassert på lista over skadde spillere.

- KOM TILBAKE: Tyson Clabo (helt til høyre) vil at Jonathan Martin skal komme tilbake til Miami Dolphins, til tross for at Martin følte seg mobbet ut av laget. Dolphins vant 22-20 mot Cincinnati Bengals i natt, til tross for at quarterback Ryan Tannehill her blir sacket ac Geno Atkins. Robert Mayer/USA TODAY Sports/NTB Scanpix
- KOM TILBAKE: Tyson Clabo (helt til høyre) vil at Jonathan Martin skal komme tilbake til Miami Dolphins, til tross for at Martin følte seg mobbet ut av laget. Dolphins vant 22-20 mot Cincinnati Bengals i natt, til tross for at quarterback Ryan Tannehill her blir sacket ac Geno Atkins. Robert Mayer/USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): At det er en røff garderobekultur i amerikansk fotball, er det liten tvil om. At det røffe miljøet blir for mye for enkeltspillere, er derimot ikke like vanlig.

Men ikke alle er like, og det gikk nylig utover Miami Dolphins-spiller Jonathan Martin. Tidligere denne uka skal det vært drittslenging mellom han og noen av lagkameratene i Dolphins-kantina. Konfrontasjonen ble til slutt for mye for Martin, som forlot stedet, ifølge blant andre NBC.

Siden har han ikke vært å finne på treningsanlegget til klubben, og han spilte heller ikke i nattens 22-20-seier over Cincinnati Bengals.

«Barnslig mobbing» Ingen i klubben har kommentert hva som faktisk skjedde, men FOX Sports-journalist Jay Glazer hevder å ha informasjon om hendelsen.

- Noen av lagkameratene til Martin spøkte med at de ikke ville sitte med ham. Da mistet han besinnelsen, ødela et matbrett og forlot området. Siden har ingen sett ham, sier Glazer ifølge NBC.

Ifølge Palm Beach Post skal alle de andre offensive linjemennene, på en spøkefull måte, ha reist seg opp og gått da Martin kom for å sette seg ned med dem. De skriver også at han over lengre tid skal ha blitt utsatt for «overdreven, barnslig mobbing».

Dolphins har plassert Martin på lista over skadde spillere, med den ganske generelle betegnelsen «sykdom» som begrunnelse. Joe Philbin, som er trener i klubben, vil ikke snakke noe om situasjonen, og sier han bare snakker om spillere som er på treningsfeltet.

Facebook-uttalelse Tyson Clabo var mannen som tok plassen til Martin under nattens kamp mot Bengals.

- Jeg vil at han skal komme tilbake. Han er en talentfull, ung fotballspiller, sier Clabo ifølge NFL.com.

Om Martin kommer tilbake er usikkert, men han er i alle fall ønsket velkommen tilbake av lagkameratene. Seint i går kveld uttalte han seg for første gang etter hendelsen, da han skrev følgende på sin offisielle Facebook-side:

- Happy halloween! Ikke tro på alt du leser. Meninger er som rasshøl, alle har én.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling