NFL-stjerne arrestert for koneskalling

I natt fikk Chad Johnson sparken i Miami Dolphins.

FIKK SPARKEN: Chad Johnson kom til Miami Dolphins i sommer for igjen å få fart på karrieren etter å ha spilt en helt marginal rolle i New England Patriots vei til Super Bowl forrige sesong. Nå er han ferdig før det egentlig begynte. Foto: J. Meric / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
FIKK SPARKEN: Chad Johnson kom til Miami Dolphins i sommer for igjen å få fart på karrieren etter å ha spilt en helt marginal rolle i New England Patriots vei til Super Bowl forrige sesong. Nå er han ferdig før det egentlig begynte. Foto: J. Meric / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den kontroversielle NFL-profilen Chad Johnson forlot New England Patriots i juni med halen mellom beina etter å ha spilt en høyst marginal rolle i lagets vei til Super Bowl forrige sesong.

Divisjonsrival i AFC East, Miami Dolphins, var imidlertid villige til å gi 34-åringen som etter hvert har utmerket seg mer på sosiale medier enn for sine prestasjoner på banen.

Vil forfølge saken Allerede nå er Johnson ferdig i det sørlige Florida, selv om det ennå er nesten fire uker til NFL-sesongen starter.

- Miami Dolphins kunngjorde i dag at laget har avsluttet kontrakten til wide receiver Chad Johnson, heter det i en kort uttalelse på Dolphins' nettsted publisert i natt norsk tid.

Bak den knappe meldingen skjuler det seg en arrestasjon for påstått vold i hjemmet. Bare timer etter at han ble løslatt mot kausjon for angivelig ha skallet til kona Evelyn Lozada i bilen i oppkjørselen til parets hus i Miami-forstaden Davie, fikk Johnson beskjed fra lagledelsen om at han er uønsket videre, skriver Miami Herald.

Lozada planlegger nå å forfølge anklagene mot sin ektemann, som hun giftet seg med 4. juli i år, skriver nfl.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer