Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-stjerne arrestert for koneskalling

I natt fikk Chad Johnson sparken i Miami Dolphins.

FIKK SPARKEN: Chad Johnson kom til Miami Dolphins i sommer for igjen å få fart på karrieren etter å ha spilt en helt marginal rolle i New England Patriots vei til Super Bowl forrige sesong. Nå er han ferdig før det egentlig begynte. Foto: J. Meric / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
FIKK SPARKEN: Chad Johnson kom til Miami Dolphins i sommer for igjen å få fart på karrieren etter å ha spilt en helt marginal rolle i New England Patriots vei til Super Bowl forrige sesong. Nå er han ferdig før det egentlig begynte. Foto: J. Meric / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den kontroversielle NFL-profilen Chad Johnson forlot New England Patriots i juni med halen mellom beina etter å ha spilt en høyst marginal rolle i lagets vei til Super Bowl forrige sesong.

Divisjonsrival i AFC East, Miami Dolphins, var imidlertid villige til å gi 34-åringen som etter hvert har utmerket seg mer på sosiale medier enn for sine prestasjoner på banen.

Vil forfølge saken Allerede nå er Johnson ferdig i det sørlige Florida, selv om det ennå er nesten fire uker til NFL-sesongen starter.

- Miami Dolphins kunngjorde i dag at laget har avsluttet kontrakten til wide receiver Chad Johnson, heter det i en kort uttalelse på Dolphins' nettsted publisert i natt norsk tid.

GIFT SIDEN JULI: Evelyn Lozada og Chad Johnson giftet seg i juli. Nå er det ekteskapelige problemer.Foto: Evan Agostini / AP Photo / NTB Scanpix
GIFT SIDEN JULI: Evelyn Lozada og Chad Johnson giftet seg i juli. Nå er det ekteskapelige problemer.Foto: Evan Agostini / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

Bak den knappe meldingen skjuler det seg en arrestasjon for påstått vold i hjemmet. Bare timer etter at han ble løslatt mot kausjon for angivelig ha skallet til kona Evelyn Lozada i bilen i oppkjørselen til parets hus i Miami-forstaden Davie, fikk Johnson beskjed fra lagledelsen om at han er uønsket videre, skriver Miami Herald.

Lozada planlegger nå å forfølge anklagene mot sin ektemann, som hun giftet seg med 4. juli i år, skriver nfl.com.

Over 30 arrestasjoner Mannen som også er kjent som Chad Ochocinco, etter å ha tatt et etternavn inspirert av sitt draktnummer (85), var allerede i trøbbel med lagledelsen etter en spesiell pressekonferanse tidligere i sommer hvor han utmerket seg med mildt sagt fargerikt språkbruk.

Miami Dolphins' sesongoppkjøring blir tett fulgt av HBO gjennom programserien «Hard Knocks», hvor Johnson er et av trekkplasterene. I den første episoden som ble vist på amerikanske TV-skjermer forrige tirsdag, får publikum med all tydelighet se hvordan hovedtrener Joe Philbin konfronterer ham med oppførselen, og gir uttrykk for bekymring for om Johnson har hodet på rett sted.

ARRESTERT: Chad Johnson ble arrestert lørdag kveld for angivelig å ha skallet til kona.Foto: Broward Sheriff's Office / AP Photo / NTB Scanpix
ARRESTERT: Chad Johnson ble arrestert lørdag kveld for angivelig å ha skallet til kona.Foto: Broward Sheriff's Office / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

Johnsons arrestasjon kommer på toppen av en lang rekke hendelser som har involvert NFL-spillere siden sesongslutt i februar. Over 30 spillere har havnet i klammeri med lovens lange arm i løpet av vinteren, våren og sommeren av forskjellige årsaker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media