NFL-stjerne pisket sin fire år gamle sønn med en grein

Slipper fengsel.

RISIKERTE FENGSEL: Men Minnesota Vikings-stjernen Adrian Peterson fikk bare samfunnsstraff etter å ha pisket sønnen med en grein. Her ankommer han rettsbygningen i Texas sammen med kona Ashley Brown Peterson.Foto: AP / The Courier, Michael Minasi/ NTB Scanpix
RISIKERTE FENGSEL: Men Minnesota Vikings-stjernen Adrian Peterson fikk bare samfunnsstraff etter å ha pisket sønnen med en grein. Her ankommer han rettsbygningen i Texas sammen med kona Ashley Brown Peterson.Foto: AP / The Courier, Michael Minasi/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

NFL-stjernen Adrian Peterson slipper å sone i fengsel etter å ha inngått en avtale med påtalemyndigheten i barnemishandlingssaken mot ham.

Peterson risikerte ubetinget fengsel i inntil to år etter å ha blitt tiltalt for å ha pisket sin fire år gamle sønn med en gren. I stedet lot påtalemyndigheten ham erklære seg skyldig i et mindre alvorlig tiltalepunkt og lot det være med det.

29-åringen, som er løperback for Minnesota Vikings, ble ilagt en bot på 27.000 kroner og dømt til å gjøre 80 timer samfunnstjeneste.

- Jeg beklager virkelig denne hendelsen. Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger, og jeg elsker min sønn mer enn noen av dere kan forestille dere. Jeg gleder meg til å fortsette forholdet til barnet mitt og er glad dette er over slik at jeg og familien kan se framover, sa Peterson.

Peterson har ikke spilt siden sesongåpningen tidlig i september. Vikings suspenderte ham da saken ble kjent. Klubben prøvde å oppheve suspensjonen, men ombestemte seg etter voldsomme reaksjoner fra fans, sponsorer og politikere.

Peterson-saken er en av en rekke pinlige familievoldshendelser med NFL-stjerner i sentrum den siste tiden. Det er uklart om Peterson vil få ytterligere straff fra ligaen, eller om han snart kan spille igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer