Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-stjerne raser mot dommere og tilskuere etter full snøballkrig

- De var som små barn.

HER KOMMER VINTER'N: Adrian Peterson får ballen fra quarterback Matt Cassel under gårsdagens snøkaos i Baltimore. Foto: AP Photo/Gail Burton/NTB Scanpix
HER KOMMER VINTER'N: Adrian Peterson får ballen fra quarterback Matt Cassel under gårsdagens snøkaos i Baltimore. Foto: AP Photo/Gail Burton/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Nattens NFL-kamp mellom Minnesota Vikings og Baltimore Ravens er allerede kåret til én av tidenes merkeligste.

Sportslig sett var det fullstendig gale-Matias de siste to minuttene og sju sekundene - hele fem touchdowns ble scoret i denne perioden. Alle var touchdowns som ga def scorende laget ledelsen, så det svingte mildt sagt mye mot slutten.

Til slutt var det hjemmelaget Ravens som gikk seirende ut 29-26 på M&T Bank Stadium i Baltimore.

«Små barn» Men også det forferdelige snøværet fikk sin del av oppmerksomheten både før, under og etter kampen - særlig av Vikings' store stjernspiller Adrian Peterson.

- Wow, snakk om dårlig dømming og den verste fansen jeg har opplevd. De kastet snøballer i hele fjerde periode som små barn, skrev en oppgitt Peterson på Twitter etter kampslutt.

Klarer seg Peterson var ikke på banen da kampen ble avgjort. Runningbacken forlot banen med en skade i andre quarter, og skal ta MR-bilder i dag. Han forsøkte likevel å få med seg det dramatiske oppgjøret fra sidelinja, men klarte ikke helt å sette pris på det som skjedde.

- Prøver bare å nyte kampen, og det plutselig blir jeg truffet i ansiktet av en isball. Ikke snøballer, men isballer, raser han på mikrobloggnettjenesten.

Vikings-spilleren understreker til slutt at det går bra med ham, både med tanke på skaden i foten og snøballene (isballene) han ble truffet av.

PS! NFL-kamper blir bare avlyst dersom det er en direkte fare for liv og helse, som for eksempel ved orkaner og tordenvær.

SKADET: Peterson måtte ut med en skade i foten i den første halvdelen av nattens kamp mot Baltimore Ravens. Foto: AP Photo/Nick Wass/NTB Scanpix
SKADET: Peterson måtte ut med en skade i foten i den første halvdelen av nattens kamp mot Baltimore Ravens. Foto: AP Photo/Nick Wass/NTB Scanpix Vis mer