Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-stjerne skutt av politimann

Biljakt i San Diego.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): San Diego Chargers Steve Foley ble skutt to ganger søndag morgen, av en politimann utenfor tjeneste.

Ifølge CNN ble 30-åringen oppdaget av politimannen på motorveien. Fotballspilleren skal ha kjørt fra fil til fil i opptil 140 km/t, og var nær krasj med flere biler.

Politimannen fulgte etter og fikk NFL-veteranens oppmerksomhet ved et rødt lys. Foley kom ut av bilen og gikk mot den væpnede betjenten.

- Det er en luftpistol, skal Foley ha sagt mens han pekte mot våpenet. Så satte han seg i bilen og kjørte avgårde igjen.

Litt seinere ble han stoppet igjen, utenfor sitt hjem, og da falt skuddene. Ifølge politimannens forklaring skjøt han to ganger da 30-åringen stakk en hånd i bukselomma.

- Betjenten skjøt mot den mistenkte, som var klar over skaden men som likevel fortsatte mot ham. Han skjøt igjen, og mistenkte gikk i bakken, sier en en talsmann for San Diego-politiet.

Foley er nå på sykehus, skadene skal ikke være livstruende. Problemet for politimannen som skjøt er ikke bare at han ikke var jobb.

Han var også flere mil utenfor sitt politidistrikt. I tillegg er det kjent at Foley i april kranglet med med lovens lange arm i beruset tilstand.

OPERERT: Steve Foley ble skutt to ganger da han ikke fulgte ordre fra en politimann utenfor tjeneste søndag morgen. Foto: Scanpix/Ap
OPERERT: Steve Foley ble skutt to ganger da han ikke fulgte ordre fra en politimann utenfor tjeneste søndag morgen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Vi fortsetter etterforskningen, og det er ukjent hvilke siktelser denne saken fører med seg, sier polititalsmannen.

San Diego Chargers bekrefter at linebacken er blitt operert på sykehuset.

- Akkurat nå er våre tanker hos Steve, skriver Charges på sin hjemmeside.

ETTERFORSKES: Skuddene falt utenfor NFL-stjernens hjem i San Diego.