NFL-stjerne skutt i eget hus

Amerikansk fotball-spiller ble alvorlig skadd.

(Dagbladet.no): Den 24 år gamle Washington Redskins-spilleren Sean Taylor ble natt til i dag (lokal tid) skutt og hardt skadd i sitt eget hjem i Miami.

Bakgrunnen for skytingen var antakelig et ransforsøk, opplyser politiets talskvinne, Kathy Webb, til New Tork Times.

Kritisk tilstand 

National Football League (NFL)-spilleren ble umiddelbart fløyet til sjukehuset Jackson Memorial, hvor tilstanden hans blir betegnet som kritisk.

- Jeg har blitt fortalt at han har mistet mye blod, og han kjemper for livet, forteller lagkamerat Clinton Portis.

- Så be for ham. Forhåpentligvis fortsetter han å kjempe, fortsetter han.

Spilleren er for tida bundet til en sjuårskontrakt med Redskins, verdt 18 millioner dollar.

I trøbbel også tidligere

ÅSTEDET: En politikvinne fra Miami-Dade County-politiet sitter og venter utafor huset hvor idrettstjerna Sean Taylor ble skutt og alvorlig skadd. Foto: WILFREDO LEE/AP/SCANPIX
ÅSTEDET: En politikvinne fra Miami-Dade County-politiet sitter og venter utafor huset hvor idrettstjerna Sean Taylor ble skutt og alvorlig skadd. Foto: WILFREDO LEE/AP/SCANPIX Vis mer

Taylor ble for to år siden arrestert og tiltalt for å truet tre menn med pistol, angivelig fordi de hadde forsøkt å stjele to kjøretøyer fra ham.

Like etterpå ble Taylors tomme bil gjennomhulet av kuler fra en pistol og et AK-47 maskingevær.

Enden på visa da ble at fotballspilleren ble dømt til 18 måneders betinget fengsel - og til å donere tid og penger til diverse veldedige organisasjoner og skoler.

På banen er unggutten først og fremst kjent som et stort talent, men også som en hissig spiller. Blant annet er han blitt straffet for å spytte på motspillere.

NFL-stjerne skutt i eget hus
SKUTT: Sean Taylor, som her hilser på barn etter en trening, spiller til daglig amerikansk fotball for laget Washington Redskins. Natt til dag ble han skutt av inntrengere i hans eget hus.