Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-stjerne spanderte PlayStation 4 på alle som stod i lanseringskøen

Jula kom tidlig i Dallas.

SPANDERBUKSER PÅ: Dez Bryant, her med en diamantøredobb av ukjent verdi, tjener over 60 000 kroner hver eneste dag. Da kan man ta seg råd til å kjøpe PlayStation 4 til alle som står i køen sammen med en. Foro: Wesley Hitt/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SPANDERBUKSER PÅ: Dez Bryant, her med en diamantøredobb av ukjent verdi, tjener over 60 000 kroner hver eneste dag. Da kan man ta seg råd til å kjøpe PlayStation 4 til alle som står i køen sammen med en. Foro: Wesley Hitt/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): NFL-spillere er ikke som alle andre, og vanligvis er det historier med negativt fortegn som bli slått opp i media. Som at Sam Hurd ble dømt til 15 års fengsel for narkotikakriminalitet, at en haug av spillere ble lurt trill rundt av en finansrådgiver eller at Ndamukong Suh blir bøtelagt av ligaen gang på gang.

Men det hender også at stjernene i verdens mest populære stadionidrett gjør noe virkelig positivt. Det viste Dallas Cowboys-spiller Dez Bryant i går.

Raus Da ble nemlig Sonys nye konsoll PlayStation 4 sluppet i USA. Som seg hør og bør stod folk i lange køer for å sikre seg et eksemplar av maskina, og enkelte ble nok overrasket da Dez Bryant plutselig dukket opp. Wide recieveren, som tjener drøyt 60 000 kroner om dagen, kunne uten problemer ha sikret seg konsollen uten å stå i kø som alle andre, men å kjøpe den til seg selv var ikke målet med turen for Bryant.

Ifølge ESPN spanderte nemlig 25-åringen maskina på alle de andre som stod i køen utenfor Wal-Mart butikken natt til fredag, og seansen ble selvsagt behørig dokumentert på Twitter av overraskede og lykkelige texanere.

- Fy søren, Dez Bryant kjøpte nettopp en PlayStation 4 til alle i køen utenfor Wal-Mart, skriver Marquis Rodgers på Twitter.

Middels start Bryants lag Dallas Cowboys har hatt en ålreit start på sesongen, med fem seirer og fem tap, noe som holder til å toppe NFC East. Bryant har noterte seg for åtte touchdowns så langt, og denne helga har Cowboys såkalt «bye week», som betyr at de har spillefri.

Da blir det tid til å spille Madden på PlayStation for Dez Bryant.