Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL-stjerne sparket: Skandalevideo viser at han banker forloveden

Baltimores Ray Rice.

 SPARKET:  Baltimore Ravens' running back Ray Rice har fått sparken etter at en video, som TMZ offentliggjorde i dag, viser at han slår ned sin kone Janay Palmer (t.v). Foto: AP Photo/Patrick Semansky.
SPARKET: Baltimore Ravens' running back Ray Rice har fått sparken etter at en video, som TMZ offentliggjorde i dag, viser at han slår ned sin kone Janay Palmer (t.v). Foto: AP Photo/Patrick Semansky. Vis mer

(Dagbladet): NFL-stjernen Ray Rices kontrakt med Baltimore Ravens ble i dag avsluttet av klubben.

Bakgrunnen er en video som ble sluppet i dag. Videoen som TMZ har lagt ut, viser at Rice slår ned forloveden sin i en heis.

Forloveden Janay Palmer, som nå er hans kone, blir liggende nede i flere minutter etter slaget fra running backen. Rice drar henne delvis ut av heisen, men ser ikke ut til å bry seg nevneverdig om tilstanden til hans daværende forlovede.

Videoen er sju måneder gammel og er fra et hotell i Atlantic City, New Jersey.

Rice fikk to kampers karantene av NFL den gangen. Den milde straffen fikk NFL-kommissær Roger Goodell i etterkant til å forandre minstestraffen for ligende forbrytelser til seks kampers karantene.

Tidligere har NFL-spillere blitt straffet hardere for hasjrøyking, enn hva Rice ble for slagene i heisen.

27-åringen har aldri tidligere vært involvert i noen forbrytelser.

- Jeg får tårer i øynene. Det er sjukt. To kamper virket lite, når vi nå har sett hva som skjedde inne, har jeg bare lyst til å skrike, sier CNNs Nischelle Turner.

Tidligere har det blitt sluppet en video som viser hva som skjedde utenfor heisen. Først i dag, kom det fram hva som virkelig skjedde.

Nå har Rice fått sparken og er utestengt av ligaen på ubestemt tid.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 347146567


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling