NFL-stjerne sparket: Skandalevideo viser at han banker forloveden

Baltimores Ray Rice.

 SPARKET:  Baltimore Ravens' running back Ray Rice har fått sparken etter at en video, som TMZ offentliggjorde i dag, viser at han slår ned sin kone Janay Palmer (t.v). Foto: AP Photo/Patrick Semansky.
SPARKET: Baltimore Ravens' running back Ray Rice har fått sparken etter at en video, som TMZ offentliggjorde i dag, viser at han slår ned sin kone Janay Palmer (t.v). Foto: AP Photo/Patrick Semansky.Vis mer

(Dagbladet): NFL-stjernen Ray Rices kontrakt med Baltimore Ravens ble i dag avsluttet av klubben.

Bakgrunnen er en video som ble sluppet i dag. Videoen som TMZ har lagt ut, viser at Rice slår ned forloveden sin i en heis.

Forloveden Janay Palmer, som nå er hans kone, blir liggende nede i flere minutter etter slaget fra running backen. Rice drar henne delvis ut av heisen, men ser ikke ut til å bry seg nevneverdig om tilstanden til hans daværende forlovede.

Videoen er sju måneder gammel og er fra et hotell i Atlantic City, New Jersey.

Rice fikk to kampers karantene av NFL den gangen. Den milde straffen fikk NFL-kommissær Roger Goodell i etterkant til å forandre minstestraffen for ligende forbrytelser til seks kampers karantene.

Tidligere har NFL-spillere blitt straffet hardere for hasjrøyking, enn hva Rice ble for slagene i heisen.

27-åringen har aldri tidligere vært involvert i noen forbrytelser.

- Jeg får tårer i øynene. Det er sjukt. To kamper virket lite, når vi nå har sett hva som skjedde inne, har jeg bare lyst til å skrike, sier CNNs Nischelle Turner.

Tidligere har det blitt sluppet en video som viser hva som skjedde utenfor heisen. Først i dag, kom det fram hva som virkelig skjedde.

Nå har Rice fått sparken og er utestengt av ligaen på ubestemt tid.