NFL-stjerne stjal truse i seiersrusen

Slo regjerende superbowl-mestere, nasket dagen etter.

TRUSENASKER: Running back på Dallas Cowboys, Joseph Randle (22), hadde nettopp vært med på å slå de regjerende superbowl-mestrene Seattle Seahawks da han bestemte seg for at han ikke trengte å betale for undertøy og parfyme. FOTO: AP/Dave Martin.
TRUSENASKER: Running back på Dallas Cowboys, Joseph Randle (22), hadde nettopp vært med på å slå de regjerende superbowl-mestrene Seattle Seahawks da han bestemte seg for at han ikke trengte å betale for undertøy og parfyme. FOTO: AP/Dave Martin.Vis mer

Dallas Cowboys-spiller Joseph Randle tjener over tre millioner kroner i året. Mandag ble han arrestert for å ha stjålet en parfyme og en truse.

Den amerikanske fotballstjernen skal ha vært på handletur i byen Frisco i delstaten Texas da episoden skjedde. Sikkerhetsvakter i en butikk skal ha fattet mistanke til 22-åringen og varslet det lokale politiet.

Kort tid etterpå ble Randle pågrepet og siktet for tyveri. Idrettsstjernen skal ifølge anklagene ha tatt en prøveflaske med parfyme og en pakke med herretruser uten å betale for dem.

Tyvegodset skal ha hatt en samlet verdi på 125 dollar - eller drøyt 800 norske kroner.

Randle ble kort tid etter pågripelsen løslatt mot kausjon.

Søndag bidro 22-åringen til at Dallas Cowboys slo regjerende Super Bowl-mester Seattle Seahawks i NFL. (NTB)