FULGTE 18-ÅRING PÅ SKOLEBALL: Sen'Derrick Marks tok seg i helga fri for å følge 18-årige Khameyea Jennings, som kjemper mot kreften, på skoleball. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFP
FULGTE 18-ÅRING PÅ SKOLEBALL: Sen'Derrick Marks tok seg i helga fri for å følge 18-årige Khameyea Jennings, som kjemper mot kreften, på skoleball. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFPVis mer

NFL-stjerne tok seg fri for å følge kreftsyke Khameyea (18) på skoleball

Fikk en kveld hun sent vil glemme.

(Dagbladet): Jacksonville Jaguars-forsvarer Sen'Derrick Marks (28) er en stor stjerne i NFL-sirkuset. I helga viste han at han har et enda større hjerte.

På onsdag troppet han nemlig opp på Wolfson Children's Hospital i Jacksonville, for å besøke 18-årige Khameyea Jennings, som i 2013 ble diagnosert med leverkreft.

Det for å spørre om han kunne ta henne med på skoleballet.

28-åringen hadde i tillegg med seg en bukett med roser, og Jennings svarte, litt sjenert, men selvfølgelig, ja. Videre fikk den kreftsyke 18-åringen bestemme både hvilke farger Marks skulle ikle seg og hvordan han skulle ha det lange håret.

På lørdag troppet Marks opp med dress i hvitt, slik han hadde blitt bedt om, og kjørte Jennings til skoleballet i sin Lamborghini. I tillegg hadde han med seg en tiara til jenta.


- Som fotballspillere får vi mange trøkker, men ingenting i nærheten av det hun går gjennom. Jeg ville bare at hun skulle ha det gøy og bevare det smilet, sier Marks ifølge First Coast News.

18-åringen fikk en kveld hun trolig sent vil glemme.

- Jeg ser bra ut, daten min ser bra ut, og vi kommer til å ha en fantastisk kveld. Jeg kommer til å være der for henne fra nå av, sier Marks.

For litt over ett år siden ble Jennings operert for å fjerne en kreftsvulst i lungene, men den har nå kommet tilbake.