NFL-stjernens sønn (2) drept. Morens nye kjæreste siktet

Ny tragedie ryster NFL-sirkuset.

TRAGEDIE: Adrian Peterson kom i går med takkemeldinger over Twitter etter at sønnen hans omkom av skadene han pådro seg etter å ha blitt mishandlet. Foto: REUTERS/Tom Lynn
TRAGEDIE: Adrian Peterson kom i går med takkemeldinger over Twitter etter at sønnen hans omkom av skadene han pådro seg etter å ha blitt mishandlet. Foto: REUTERS/Tom Lynn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En to år gammel gutt, som etter alt å dømme er sønnen til NFL-stjernen Adrian Peterson, døde fredag formiddag amerikansk tid.

Skadene han pådro seg, og som til slutt tok livet hans, skal ha blitt påført ham ved mishandling. Det rapporterer blant annet CNN og ESPN.

Politiet ville i utgangspunktet ikke gå ut med navnet på toåringen, men Petersons far fortalte St. Paul Pioneer Press at det dreier seg om hans barnebarn.

Gutten hadde vært på sykehuset i kritisk tilstand siden han ble lagt inn med alvorlige hodeskader på onsdag, men i går ble han koblet fra respiratoren.

Morens kjæreste Mannen som nå er siktet for mishandlingen som igjen førte til at to-åringen døde, er 27 år gamle Joseph Patterson. Han ble fremstilt for varetektsfengsling i går, og blir holdt mot en kausjon på 750 000 dollar, eller 4,5 millioner kroner.

Politiet har også bekreftet at Patterson er den nye kjæresten til toåringens mor. Han er den eneste som skal ha vært i hjemme da barnet pådro seg skadene.

Patterson skal også ha vært tiltalt for vold tidligere.

Politiet bekrefter også at barnets mor ikke er under etterforskning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer