Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NFL, Donald Trump:

NFL-stjerner boikotter Trump-besøk: - Jeg føler meg ikke velkommen i det hvite hus

Tradisjon.

(Dagbladet): Tradisjonen tro vil Superbowl-vinner New England Patriots bli invitert til det hvite hus for en presidentgratulasjon, men flere av stjernene vil boikotte besøket, forteller de til Time.

Martellus Bennett, tight end, har allerede gjort det klart at han ikke ønsker å besøke Donald Trump, og nå sier backen Devin McCourty det samme.

- Jeg skal ikke til det hvite hus. Den enkle grunnen er at jeg ikke føler meg velkommen der. Presidentens mange sterke meninger og fordommer gjør at jeg tipper visse mennesker føler seg velkomne, mens andre ikke gjør det, sier han til Time.

- Jeg kan ikke tenke meg en situasjon der jeg tar den turen, legger han til.

Kjenner presidenten

Donald Trump gratulerte Patriots på Twitter etter det utrolige comebacket natt til mandag, og har velkjente koblinger til superstjernequarterback Tom Brady, trener Bill Belichick og klubbeier Robert Kraft.

I oppkjøringen til Superbowl gjorde de nevnte alt de kunne for å unngå spørsmål om presidenten, men det holder vel å si at det ville vært langt mer støy foran et vinnerbesøk hos Trump dersom Atlanta Falcons hadde seiret i finalen.

- Drar ikke

Martellus Bennett sa allerede søndag kveld at han ikke ville reise til det hvite hus dersom den årlige invitasjonen skulle komme.

- Jeg drar ikke. Det er som det er. Folk vet hva jeg tenker om dette, bare følg meg på Twitter, sa Bennett til Dallas Morning News, og la til at han ikke frykter reaksjonene fra Brady, Belichick og co.

- Det bekymrer meg ikke i det hele tatt, ikke i det hele tatt, sa han.

Bennett har vært åpen om at han støttet Hillary Clinton i høstens presidentvalg, og gikk nylig også ut med kritikk av president Donald Trumps mye omtalte innreiseforbud.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling