NHL-kamp utsatt etter skyting

Folk oppfordret til å holde seg innendørs.

 JAKT:  Rundt klokka 16 norsk tid ble det meldt om skyting ved et krigsmonument utenfor nasjonalforsamlingen i den kanadiske hovedstaden Ottawa. Senere har det vært skuddvekslinger inne i selve parlamentsbygningen. Foto: NTB Scanpix
JAKT: Rundt klokka 16 norsk tid ble det meldt om skyting ved et krigsmonument utenfor nasjonalforsamlingen i den kanadiske hovedstaden Ottawa. Senere har det vært skuddvekslinger inne i selve parlamentsbygningen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Onsdagens NHL-kamp i ishockey mellom Ottawa Senators og Toronto Maple Leafs ble utsatt som følge av skyteepisoden ved og i Canadas nasjonalforsamling.

Senators' hjemmearena ligger omtrent 25 kilometer fra stedet der hendelsen inntraff. En soldat døde etter å ha blitt skutt ved krigsminnesmerket utenfor parlamentet, og skytingen fortsatte inne i nasjonalforsamlingen.

- NHL ønsker å uttrykke sin sympati med alle som er berørt av de tragiske hendelsene i Ottawa, meldte ligaen i en uttalelse.

Store deler av Ottawa var avsperret etter hendelsen, og folk ble oppfordret til å holde seg innendørs. Maple Leafs-laget fikk beskjed om å holde seg på hotellrommene sine.

En ny dato for NHL-kampen vil bli fastsatt senere.

(NTB)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 36736767


Varnish cache server