Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Las Vegas Knights vant første finalekamp i Stanley Cup

NHL-lag på vei mot historisk bragd

I et festfyrverkeri av en hockeykamp var det Vegas Golden Knights som best i gang da Washington Capitals ble slått 6-4 i den første av sju mulige NHL-finaler.

I SIGET: Las Vegas Golden Knights. Her jubler Tomas Nosek etter å ha scoret i første finalekamp. Foto: Steve Marcus/Las Vegas Sun via AP
I SIGET: Las Vegas Golden Knights. Her jubler Tomas Nosek etter å ha scoret i første finalekamp. Foto: Steve Marcus/Las Vegas Sun via AP Vis mer

Hjemme i Las Vegas var det Vegas Golden Knights som til slutt vant etter at lagene hadde byttet på ledelsen.

Stanley Cup-finalen spilles best av sju kamper, og det kan bety at det er lenge igjen før det faller noen endelig avgjørelse. Første lag med firer seirer kan løfte pokalen som beviset på at de er vinnere.

Svensken William Karlsen scoret ett av målene da Vegas Golden Knights gjorde tre på rad i slutten av kampen.

De tre målene ble avgjørende.

Tsjekkeren Tomas Nosek ble kampens helt siden han gjorde både 5-4 og 6-4 til hjemmelaget.

Svensken Karlsson ble NHLs tredje beste målscorer med 43 fulltreffere i grunnspillet og har hatt en fantastisk sesong på isen.

- Det var deilig å vinne til slutt. Det var en vill kamp, sa Karlsson etter sin sjuende scoring i sluttspillet.

Ingen lag i NHL-historien har gjort suksess så fort som Vegas Golden Knights. De kan bli Stanley Cup-vinnere i sin første sesong.

Temperaturmåleren viste 33 varmegrader i ørkenen da den første finalekampen tok til. Det er litt av hockeyeventyr som er i ferd med å utvikle seg i Las Vegas.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media