Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL-spiller måtte sy 20 sting i halsen - fullførte kampen

- Ikke uvanlig for meg.

(Dagbladet): NHL-oppgjøret mellom Philadelphia Flyers og Colorado Avalanche på nyttårsaften kunne fort vært den siste kampen Michael Del Zotto spilte.

Flyers-backen falt i rundvantet i sitt første bytt, og som videoen viser treffer Danny Brieres skøyte Del Zotto i halsen.

Men hockeyspillere er ikke kjent for å gi seg lett.

Backen merket at han blødde og seilte bort til garderoben. Halsen hadde fått et kutt og legepersonellet måtte sy 20 sting.

I starten av 2. periode var han tilbake på banen.

- Jeg har blitt truffet av en del skøyter tidligere, så kjenner jeg til følelsen. Jeg kjente det, så blodet og forlot isen, sier Del Zotto til CSNPHILLY.

Han la selv ut et før/etter-bildet av halsen på Instagram. Bildene viser et solid kutt i halsen og 20 heftige sting.

- Jeg fikk blod på hansken med en gang. En gang måtte jeg sy 50 sting etter et kutt. Det høres kanskje merkelig ut, men for meg var det ikke noe uvanlig. Riktignok var jeg heldig med at det ikke var verre.

24-åringen som senest i fjor var lagkamerat med Mats Zuccarello i New York Rangers, hadde stått over de ni foregående kampene grunnet skade før nyttårsaften.

- Ganske frustrende at det skjer i mitt første bytt etter å ha vært ute i ni kamper.

Del Zotto er forøvrig mannen som i høst fikk huden full av pornoskuespilleren Lisa Ann.

What a way to finish 2014!

Kuva, jonka Michael Del Zotto (@mdzofficial) julkaisi


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media