Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL-starten kan bli utsatt

Frykt for lockout.

REGJERENDE MESTERE: Her løfter Boston Bruins-keeper Tim Thomas Stanley Cup-trofeet. NHL-seieren var Bruins første på 40 år. Foto: AP / The Canadian Press, Jonathan Hayward / NTB SCANPIX
REGJERENDE MESTERE: Her løfter Boston Bruins-keeper Tim Thomas Stanley Cup-trofeet. NHL-seieren var Bruins første på 40 år. Foto: AP / The Canadian Press, Jonathan Hayward / NTB SCANPIX Vis mer

Fristen for å komme til enighet om en ny tariffavtale i NHL nærmer seg. Begge parter kom onsdag med nye forslag til løsning.

Dersom spillerne og eierne ikke kommer til enighet, går det mot utsettelse av seriestarten i den nordamerikanske ishockeyligaen. Den nåværende tariffavtalen utløper lørdag, og eierne er forberedt på å innføre lockout.

Onsdag ankom leder Donald Fehr i spillerforeningen (NHLPA) ligaens hovedkvarter på Manhattan i New York med et tilbud om ny avtale. Eierne står også klare med et tilbud, som vil bli trukket hvis det ikke godtas innen lørdag.

- For hver dag som går, skades sporten og forretningssiden av sporten, sier NHL-sjef Gary Bettman.

NHL-sesongen skal etter planen starte 11. oktober.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media