Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

NHL-stjerne imponerte alle med drømmemål. Så gikk det galt sekunder før slutt

Sidney Crosby mistet begge forttennene på tampen av kampen mot Buffalo Sabres.

RØFF BEHANDLING: Sidney Crosby mistet begge fortennene i sluttsekundene. Foto: AP Photo/Jeffrey T. Barnes/NTB Scanpix
RØFF BEHANDLING: Sidney Crosby mistet begge fortennene i sluttsekundene. Foto: AP Photo/Jeffrey T. Barnes/NTB Scanpix Vis mer

Sidney Crosby fikk slått ut fortennene og var ikke i stand til selv å beskrive drømmescoringen i NHL-oppgjøret mot Buffalo Sabres tirsdag.

Regjerende Stanley Cup-mester Pittsburgh Penguins vant oppgjøret 3-1, men etter kampen snakket alle om Crosby-målet som innledet kampen.

Den canadiske hockeyyndlingen startet soloraidet i egen sone og lurte fire Sabres-forsvarere før han vippet pucken opp i lengste kryss.

Da gjensto det ni sekunder av første periode.

- De spillene som alle andre leker seg med på trening, henter han fram i kamp. Det er ingenting jeg kan si som ikke andre har sagt før. Han gjør noen ganske fantastiske ting, sa lagkamerat Nick Bonino.

Etter kampen ville alle høre Crosby beskrive fantommålet med egne ord, men det lot seg ikke gjøre.

Få sekunder før slutt fikk han nemlig Sabres-spiller Evander Kanes kølle i ansiktet. Crosby ble liggende på isen noen sekunder før han reiste seg og forsvant i garderoben.

Etter kampen kunne Penguins-trener Mike Sullivan fortelle at superstjernen var et par fortenner fattigere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media