NHL-stjerne måtte bytte klubb midt under kampen

Colorado Avalanche-stjernen Matt Duchene fikk beskjed om at han var solgt til Ottawa Senators. Det skjedde i 1. periode i kampen mot New York Islanders søndag.

BLE BYTTET BORT: Matt Duchene, som på bilder scorer for Avalanche mot Flyers, byttet klubb i løpet av nattas kamp mot Islanders. Foto: Chris Szagola/CSM/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
BLE BYTTET BORT: Matt Duchene, som på bilder scorer for Avalanche mot Flyers, byttet klubb i løpet av nattas kamp mot Islanders. Foto: Chris Szagola/CSM/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den litt bisarre overgangen er slik NHLs overgangssystem er laget. Hvis to klubber er blitt enig om en overgang så har spilleren ingenting å si.

– Det var veldig rart, men det er en del av spillet. I det minste har jeg en god historie å fortelle, sa Duchene til pressen før han hastet ut av Barclays Arena i New York.

– Beklager gutter jeg må rekke et fly. Takk for nå, sa Duchene.

Duchene har til tross for sine 26 år spilt i Colorado siden 2009 og fått med seg 586 kamper. Han står med 178 mål og har 250 målgivende pasninger.

Det kan også bli et spesielt møte når Ottawa Senators tar imot Colorado Avalanche fredag kveld. Kampen kan bli Duchenes Ottawa-debut.

Ifølge Avalanche-sjef Joe Sakic har Duchene villet vekk fra klubben siden juletider i fjor, men bedt ham være tålmodig. Colorado har slitt i de siste sesongene, men har innledet årets sesong godt over middels.

Laget tapte for øvrig 4–6 for Islanders som har flyttet fra Nassau til Brooklyn.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer