New York Rangers:

NHL-stjerne sparket etter slagsmål

New York Rangers-stjerna Tony DeAngelo (25) har flere ganger havnet i søkelyset for sin støtte til Donald Trump. Nå har han fått sparken i New York Rangers etter et basketak med egen keeper.

HISSIG: Tony DeAngelo her avbildet i 2019 etter et slagsmål på isen med New Jersey Devils' Nathan Bastian som står i bakgrunnen. Foto: NTB
HISSIG: Tony DeAngelo her avbildet i 2019 etter et slagsmål på isen med New Jersey Devils' Nathan Bastian som står i bakgrunnen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det var i forbindelse med lørdagens kamp mot Pittsburgh Penguins at DeAngelo kom i bråk med lagkamerat Aleksandar Georgiev, som er keeper for Mats Zuccarellos tidligere klubb.

Rangers tapte kampen mot Penguins på slutten, årsaken var en kommunikasjonsfeil mellom DeAngelo og Georgiev.

Etter kampen skal DeAngelo ha kommet med en kommentar som fikk keeperen til å fyre seg opp, og de to havnet i et slagsmål som måtte brytes opp av lagkameratene.

Allerede søndag ble DeAngelo satt på en «waivers-liste», som gjør at andre klubber kan plukke ham opp om de gir ham en lik kontrakt som i New York Rangers.

Ferdig

Mandag kom beskjeden om at han er ferdig.

- Tony har gjort sin siste kamp for Rangers, det er en beslutning vi har tatt etter å ha vurdert situasjonen nøye, sa general manager Jeff Norton og klubbpresident John Davidson på en pressekonferanse mandag.

DeAngelo er for øvrig ingen hvem som helst i NHL-sammenheng.

Han var forrige sesong på 4. plass over backene som produserte flest poeng. I høst skrev han under en toårskontrakt som ifølge New York Times gir ham en årslønn på rundt 40 millioner norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer