Nhleko ville ikke testes i Odd

Dukket ikke opp i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Odd har allerede sikret seg den nigerianske u-landslagsspilleren Chukwuma «Bentley» Akabuezeer når overgangsvinduet åpner om fire uker.

Nkosinathi «Toni» Nhleko

Født: 24. juli 1979

Klubb: Hammarby

Kamper/mål for Hammarby: 11/0.

Tidligere klubber: Viking, Dallas Burn, Brann, Jomo Cosmos.

Høyde/vekt: 183 cm/ 85 kg

Lanskamper for Sør-Afrika: 8

Med bare seks mål på åtte tippeligakamper ønsker tabelljumboen ytterligere angripere.

I dag var den tidligere Brann- og Viking-spiss Toni Nhleko ventet skiensklubben for prøvespill, skriver Telemarksavisa. 27-åringen spiller for øyeblikket i Hammarby - men sørafrikaneren får lite spilletid i den svenske klubben.

Han får enda mindre i Odd - sørafrikaneren dukket nemlig ikke opp i Skien.

- Det eneste jeg vet er at han ikke vil komme å prøvespille. Jeg tror det dreier seg om agentmas, for å si det sånn. Noe har skjedd, sier Odd-direktør Hallvar Thoresen til Dagbladet.no.

Josimar Arias fra Costa Rica har ikke meldt avbud til besøket på treningsfeltet i Odd. 20-åringen har tidligere prøvespilt for Bodø/Glimt.

Odd-direktør Thoresen har ikke sett Arias og er spent på hva angriperen kan vise fram. Det kan godt hende flere spillere får prøve seg i klubben framover 1. juli - når overgangsvinduet åpner.

- Vi skal forsterke oss, det er det eneste som ligger fast. Så får vi se hva som skjer, sier Thoresen til Dagbladet.no.

NYTT NORGESOPPHOLD? Her bommer Toni Nhleko på en sjanse for Viking mot Odd i mai i fjor. I dag meldte sørafrikaneren avbud til et planlagt prøvespill hos skienslaget Foto: Scanpix
NYTT NORGESOPPHOLD? Her bommer Toni Nhleko på en sjanse for Viking mot Odd i mai i fjor. I dag meldte sørafrikaneren avbud til et planlagt prøvespill hos skienslaget Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer