Ni år etter Riise-skandalen skaper den fortsatt overskrifter i England

Bellamy slo ham med golfkølle.

DISPUTT: Craig Bellamy ville ikke gi slipp på at Riise nektet å synge karaoke under et treningsopphold i Portugal i 2007. Da tok han med seg en golfkølle på rommet og slo til nordmannen. Foto:
REUTERS/Phil Noble
DISPUTT: Craig Bellamy ville ikke gi slipp på at Riise nektet å synge karaoke under et treningsopphold i Portugal i 2007. Da tok han med seg en golfkølle på rommet og slo til nordmannen. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var på Liverpools treningsleir i Portugal på vinteren i 2007 at John Arne Riise og lagkamerat Craig Bellamy hadde en disputt.

Etter at de tidligere på en kveld der de hadde fått lov til å så seg løs (dog innen rimelighetens grenser - èn øl) og koste seg med karaoke, skal Craig Bellamy ha bedt Riise om å synge. Det ville ikke nordmannen, men Bellamy presset på. Han ga seg ikke, og Riise gikk istedenfor på rommet.

Senere den kvelden kom Bellamy inn på rommet og slo Riise med en golfkølle.

Redd for Liverpool-karrieren De to har omtalt hendelsen i hver sine bøker, der Bellamy blant annet har omtalt golfkølleangrepet som patetisk. men fortsatt kommer spørsmålene på løpende bånd fra engelsk presse. Denne gangen er det Liverpool Echo som tar opp episoden på nytt.

Der forteller Riise om det samme hendelsesforløpet.

- Jeg hørte nøkkelen i låsen og trodde det var Dan (Daniel Agger, rom- og lagkamerat, journ. anm) som kom tilbake, men så ble lyset slått på. Det neste jeg så var en golfkølle som traff meg i ryggen. Jeg hoppet ut av senga og bare sto der i undertøyet mens Bellamy kjeftet, sier Riise til Liverpool Echo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer