Du leser nå Dagbladet Pluss

Ni dager til Norge-Ungarn: Denne mannen må temmes

Ungarns landslag består av hardt arbeidende kamerater. Balázs Dszudzsák er Ungarns eneste stjerne. Venstrebeinet hans er fryktet i Europa.

ENSLIG STJERNE. Balázs Dzsudzsak har et magisk venstrebein. Det er mannen som må temmes, mener to spillere som har møtt ham i EM-kvalifiseringen. Foto: AP/NTB/Scanpix.
ENSLIG STJERNE. Balázs Dzsudzsak har et magisk venstrebein. Det er mannen som må temmes, mener to spillere som har møtt ham i EM-kvalifiseringen. Foto: AP/NTB/Scanpix.Vis mer

Norges motstander i de to viktigste landskampene på lang tid består av hardtarbeidende ungarere og en enslig stjerne.

Et landslag med høy moral, som aldri gir opp og er tro mot formasjonene. Det kommer ikke noe lag fylt opp med profiler til Ullevaal  torsdag 12. november. Og det kommer ikke et lag for å spille morsom og sjanseskapende fotball.

Men det kommer en ungarer dit med en kirurgisk presis venstre fot. En spesialist til å skru ballen rundt, over og til og med gjennom en mur. En venstre fot som kan avgjøre en kamp på en eneste dødball.

Han er en driblefant også. Men det er dødballene hans som Norges landslag må forberede seg på. Eller aller helst unngå.

Klikk på denne youtube-lenka og se hvilket bein som kan vente Norge.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UT ÅRET*

KUN I SEPTEMBER

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP UT ÅRET*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UT ÅRET* 100 kr ut året. 0,83 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr for 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6 mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris uke etter tilbudsperioden (55,-/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.