Rio-OL 2016:

Ni Rio-gullvinnere er borte fra den offisielle OL-nettsida

Mohamed «Mo» Farahs to OL-gull er blant de forsvunnede resultatene.

FJERNET FRA OVERSIKTEN: Mohamed «Mo» Farah sitt navn er ikke å se i de offisielle resultatene fra Rio-OL for øyeblikket. Foto: NTB Scanpix
FJERNET FRA OVERSIKTEN: Mohamed «Mo» Farah sitt navn er ikke å se i de offisielle resultatene fra Rio-OL for øyeblikket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Flere medaljevinnere fra OL i Rio denne sommeren, er fjernet fra resultatlistene på den offisielle nettsiden til OL, olympics.org.

Blant resultatene som er sporløst forsvunnet, er britiske Mohamed «Mo» Farahs gullmedaljer på 5000 og 10 000 meter i Rio.

På mikrobloggnettstedet Twitter var det mange spørsmål knyttet til de halvtomme resultatlistene, og det tok ikke lang tid før mange lurte på om det kunne dreie seg om dopingtatte utøvere.

Snart tilgjengelig igjen

Problemet var bare det at verken WADA, IOC eller noen av særforbundene hadde kommet med noen uttalelse om nye dopingtilfeller.

Heller ikke på lista over dopingtatte, utestengte utøvere hos IAAF, sto noen av de seks friidrettsutøverne som er fjernet fra den offisielle medaljeoversikten på olympic.org.

Nå kan alle som har lurt på hva som var galt, puste lettet ut.

- IOC opplever for øyeblikket en liten teknisk glipp på nettsida. Den fulle resultatlista fra OL i Rio vil være tilgjengelig igjen snart, opplyser IOCs presseteam til Dagbladet, torsdag.

Ingen bryteresultater

Hele ni medaljevinnere fra OL er fjernet helt fra nettsiden, mens 83 profiler ikke er mulig å klikke seg inn på fra medaljeoversikten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer