Niang er tilbake på Kongsvinger

Hevder han fikk to uker til prøvespill.

STYRESAK I KVELD: Mame Niang er tilbake på Kongsvinger etter prøvespill i Kina. Han er uenig med klubben i hvor lang tid han egentlig hadde på å vise seg fram. Styret varsler konsekvenser, og behandler saken i kveld. Foto: Christian Thomassen, Scanpix
STYRESAK I KVELD: Mame Niang er tilbake på Kongsvinger etter prøvespill i Kina. Han er uenig med klubben i hvor lang tid han egentlig hadde på å vise seg fram. Styret varsler konsekvenser, og behandler saken i kveld. Foto: Christian Thomassen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mame Niang var tirsdag tilbake i Kongsvinger, men spissens «forsvinningsnummer» blir styresak, melder Glåmdalen. Angriperen avviser at han har vært borte lengre enn avtalt. KIL mener de ga Niang lov til én ukes prøvespill i Kina. Niang mener selv han fikk lov til å prøvespille i to uker. - Det hele var en misforståelse, sier Niang til Glåmdalen. - Jeg er profesjonell og vil alltid forholde meg til kontrakten min. Den er med KIL, fortsetter angriperen som scoret fire seriemål da Kongsvinger rykket ned fra eliteserien sist sesong. Allerede i kveld skal Kongsvinger ha styremøte. Der blir det avgjort hva klubben gjør i saken. - Vi skal ha styremøte onsdag. Da skal blant annet Mame Niang diskuteres. Det er ingen tvil om at han har brutt avtalen med oss og kommet for sent. Som i arbeidslivet vil det få konsekvenser, sier styreleder Jens Njøsen til Glåmdalen. Niang slår tilbake mot stempelet som pengegrisk. - Jeg er profesjonell og ikke ute etter de store pengene. Hadde jeg vært det, ville jeg aldri ha valgt KIL i utgangspunktet, sier angriperen. Han fulgte i går Kongsvingers treningskamp mot Örebro fra tribuneplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer