Niang ferdig i Kongsvinger

Med umiddelbar virkning.

HØYE AMBISJONER: Mame Niang ble i går enig med Kongsvinger om å avbryte kontrakten. Han ønsker å spille på høyere nivå enn 1. divisjon. Inntil videre får han trene med Kongsvinger. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
HØYE AMBISJONER: Mame Niang ble i går enig med Kongsvinger om å avbryte kontrakten. Han ønsker å spille på høyere nivå enn 1. divisjon. Inntil videre får han trene med Kongsvinger. Foto: Stian Lysberg Solum, ScanpixVis mer

Mame Niang forlater Kongsvinger med umiddelbar virkning, skriver Glåmdalen. Angriperen ble i går enig med klubbens styre om at partene skiller lag.

- Jeg og Bjørn (Berntsen) hadde en møte med Mame i kveld. Vi ble enig om å avslutte spillerens kontrakt med klubben, sier nestleder i KIL Fotball, Kari Andreassen til Glåmdalen.

Det ble bråk da Niang ble borte lenger enn den ene uken klubben hadde gitt ham lov å prøvespille for en kinesisk klubb. Angriperen hevdet selv det hele var en misforståelse.

Kongsvinger avviser at Niang ble en dyr mann å løse ut av kontrakten.

- Nei, nei. Det er ikke i nærheten av noe sånn. Mame har høyere ambisjoner enn å spille i norsk 1. divisjon, og det sikter han på å nå. Men han skal imens trene med KIL, sier Andreassen til lokalavisen.

Den tidligere Viking-angriperen ble ingen stor suksess i KIL. Fire mål ble det i 2010-sesongen. Det var ikke nok til å hindre at glåmdølene rykket ned til 1. divisjon.

(NTB)