Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Niang kan få sparken fra Viking

Skallet ned lagkamerat i går, skjebenen avgjøres klokken 13.

KAN FÅ SPARKEN: Mame Niang skallet ned Jone Samuelsen på gårsdagens trening. I dag risikerer senegaleseren sparken. 
Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
KAN FÅ SPARKEN: Mame Niang skallet ned Jone Samuelsen på gårsdagens trening. I dag risikerer senegaleseren sparken. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): Mame Niang skallet ned Jone Samuesen på gårsdagens Viking-trening.

Nå risikerer senegaleseren å få sparken fra Viking, ifølge Aftenbladet.

Sportsdirektør, Egil Østenstad, sier til Dagbladet at klubben vil komme med en uttalelse om hendelsen og konsekvensene av den klokken 13.

De to spillerne skal ha kjeklet under hele økten. Når de var på vei inn i garderoben fortsatte kranglingen før Niang kalte Samuelsen til seg.

Når Samuelsen kom innen rekkevidde smalt det fra Niang. Samuelsen lå blødende på bakken, mens flere lagkamerater hoppet på Niang. Senegaleseren forsvant fra treningsfeltet uten å snakke med noen av medspillerne, mens Samuelsen ble kjørt på legevakten med fryktet nesebrudd.

- Jeg har ikke sett episoden og ønsker som sagt å få vite mer om dette før jeg kommenterer noe offentlig, sier Østenstad til avisen.

Hverken Samuelsen eller Niang har ønsket å kommentere saken for Aftenbladet. Uwe Rösler irriterte seg mest over at saken hadde lekket til pressen.

- Det var bare støtteapparatet og spillerne som visste om dette, og vi var enige om å holde dette internt. Da er det skuffende at det er lekket ut til pressen, sier tyskeren.

IRRITERT OVER LEKKASJER: Uwe Rösler så ikke episoden mellom Niang og Samuelsen, men var irritert over at saken hadde lekket til pressen.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
IRRITERT OVER LEKKASJER: Uwe Rösler så ikke episoden mellom Niang og Samuelsen, men var irritert over at saken hadde lekket til pressen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media