Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Balotelli skal ha fått gult kort for å klage på rasistiske rop

Nice hevder Balotelli fikk gult kort for å klage på rasistiske tilrop

Den franske Ligue 1-klubben Nice hevder at spissen Mario Balotelli fikk gult kort for å klage på rasistiske tilrop fra Dijon-fans i en seriekamp lørdag.

KLAGET: Mario Balotelli skal ha klaget på rasistiske tilrop på tribunen. Ifølge Nice var det derfor spissen fikk gult kort i kampen mot Dijon. Foto: AP Photo/Marco Vasini
KLAGET: Mario Balotelli skal ha klaget på rasistiske tilrop på tribunen. Ifølge Nice var det derfor spissen fikk gult kort i kampen mot Dijon. Foto: AP Photo/Marco Vasini Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nice tvitret at italieneren fikk gult kort av dommer Nicolas Rainville i det 74. minutt av 2-3-tapet etter å ha havnet i munnhoggeri med fans over tilropene. Ingen ytterligere detaljer ble gitt.

Nice-trener Lucien Favre og klubbpresident Jean-Pierre Riviere var begge kritiske til flere avgjørelser fra dommer Rainville i en omtale på Nices nettsted, men det gule kortet til Balotelli ble ikke nevnt.

I januar 2017 snakket Balotelli, sønn av ghanesiske innvandrere til Italia, ut om Bastia-fans som hadde lagd apelyder under en kamp. Den franske ligaen åpnet umiddelbart en etterforskning.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!