SLANG MED LEPPA IGJEN: Nick Kyrgios har gjort det igjen. Han kom med grove påstander til motstanderen før han tydeligvis fant seg noe å bite i. Foto: AFP / NTB SCANPIX
SLANG MED LEPPA IGJEN: Nick Kyrgios har gjort det igjen. Han kom med grove påstander til motstanderen før han tydeligvis fant seg noe å bite i. Foto: AFP / NTB SCANPIXVis mer

Nick Kyrgios til motstander etter første sett:- Kokkinakis har hatt sex med dama di

- Jeg vet ikke hvorfor. Jeg sa det bare.

(Dagbladet): - Beklager å si det kamerat, men Kokkinakis har hatt sex med dama di, sa tennisens versting Nick Kyrgios til motstander Sanislas Wawrinka etter at han hadde vunnet første sett i Rogers Cup i Montreal onsdag.

Kokkinakis er en australsk tenniskollega og landsmann med Kyrgios.

Wawrinka ble opprørt over den fule påstanden og har gått hardt ut mot Kyrgios etter kampen.

Ifølge Sydney Morning Herald hevdet Wawrinka at Kyrgios må ha store personlige problemer.

- Han er ille mot alle. Ikke bare mot seg selv. Han behandler motstanderne dårlig, ballguttene og dommerne. Jeg håper virkelig at ATP griper fatt i dette problemet nå, sa Wawrinka.

- Skuffende Torsdag hadde Wawrinka klare meldinger på Twitter:

«Det er så skuffende å se en idrettskollega være så respektløs på en måte jeg aldri kunne forestille meg.»

Og han skriver videre:

«Hva som ble sagt, ville jeg ikke sagt til min verste fiende. Å synke så dypt er ikke bare uakseptabelt, men også uforståelig. Det er ingenting som forsvarer en slik oppførsel, verken på banen eller utenfor. Jeg håper ledelsen ikke aksepterer dette, men reagerer for integriteten som vi har arbeidet så hardt med å bygge opp.»

- Jeg bare sa det Nick Kyrgios ble konfrontert om episoden, og New York Post skriver at han uttalte følgende til australsk TV:

- Han slang litt med leppa mot meg. Og da er det en slik kommentar som kommer i kampens hete. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg sa det bare, var Kyrgios svar.

Australieren vant for øvrig kampen, da Wawrinka måtte gi opp på grunn av ryggproblemer.

SKUFFET. Stanislav Wawrinska har lagt ut klare meldinger på Twitter om oppførselen til Nick Kyrgios. Foto: KEYSTONE.
SKUFFET. Stanislav Wawrinska har lagt ut klare meldinger på Twitter om oppførselen til Nick Kyrgios. Foto: KEYSTONE. Vis mer