Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nicki Bille etter brudd med modell: - Beste som kunne hendt meg

Ble rammet av en depresjon i tiden etterpå.

I november kom beskjeden om at Nicki Bille Nielsen (27) og supermodell Lykke May Andersen (33) har gått hver til sitt etter snaut tre år sammen. Foto:  Joerg Carstensen/dpa/NTB Scanpix
I november kom beskjeden om at Nicki Bille Nielsen (27) og supermodell Lykke May Andersen (33) har gått hver til sitt etter snaut tre år sammen. Foto: Joerg Carstensen/dpa/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter fem måneder i Esbjerg har tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen signert for polske Lech Poznan. Det er danskens 12. klubb siden 2005.

Han skrev i sommer under på en treårskontrakt med Esbjerg, men allerede onsdag i forrige uke ble han solgt.

Esbjerg-direktør Søren Paulsen uttalte blant annet at klubben «ikke så noen vei som ville føre til et konstruktivt og fremtidig samarbeid» med Nicki Bille. Han skal også ha tatt for mye plass i garderoben.

I november kom beskjeden om at Nicki Bille Nielsen (27) og supermodell Lykke May Andersen (33) har gått hver til sitt etter snaut tre år sammen. Bruddet gjorde at Nicki Bille gikk inn i en depresjon.

Depressiv Nå tar dansken bladet fra munnen for å få fram sin side av saken.

- Jeg har hatt en periode hvor jeg har vært lei av alt og ikke hatt det bra. Jeg ble rammet av en depresjon, da jeg og Lykke May gikk fra hverandre, og det var spesielt hardt for meg å miste kontakten med hennes sønn, som jeg så på som min egen. Normalt er jeg en glad og utadvendt gutt, men jeg har hatt en periode hvor jeg har vært veldig innelukket. Det skyldes personlige problemer, og hvis det er å skape problemer for klubben, så vet ikke jeg. Det tar jeg ikke på min kappe, sier Nicki Bille til den danske avisa BT.

Fotballspilleren har sønnen Milas (4) fra et tidligere forhold, mens Andersen har sønnen Shooter (2) sammen med eks-forloveden, den 63 år gamle filmskaperen Julian Schnabel.

Bille sier at han føler det er veldig strengt at Esbjerg mener han har tatt for mye plass i garderoben, og at det er «vanskelig å inkludere ham i fellesskapet». Nicki Bille mener direktør Søren Paulsen visste godt om problemene han hadde på privaten.

- Jeg har gitt alt jeg kunne, hver eneste dag, på trening og i kamp, sier Nicki Bille.

- Beste som kunne hendt meg Han forteller at ikke alle lagkameratene kjente til bruddet med Lykke May Andersen, og at det tok to måneder før han følte seg sterk igjen og hadde overskudd i hverdagen.

- Nå er jeg singel, jeg har ikke noen kjæreste som jeg skal ta meg av. Jeg var lei på et tidspunkt, men nå er jeg den lykkeligste mannen. Det beste som skjedde meg er at Lykke og jeg ikke er sammen lenger. Det er det virkelig. Hun var ikke bra for meg. Nå er jeg alene og kan fokusere utelukkende på fotball, sier Nicki Bille.

Han søkte stabilitet i Esbjerg, og mener det er ergerlig at han ikke fikk det.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!