Nicki Bille vil tilbake på Twitter for Riises skyld

- Merket meg hva han skrev.

LERKENDAL-STJERNE:  Nicki Bille Nielsen scoret ett mål mot Sogndal i går, og nærmer seg et Twitter-comeback. Foto: NED ALLEY / NTB SCANPIX
LERKENDAL-STJERNE: Nicki Bille Nielsen scoret ett mål mot Sogndal i går, og nærmer seg et Twitter-comeback. Foto: NED ALLEY / NTB SCANPIXVis mer

TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborgs danske angriper Nicki Bille Nielsen har tatt Tippeligaen med storm. Ikke bare har han scoret sju mål, han har også herjet offentligheten med friskt budskap.

For inntil noen uker siden var 25-åringen aktiv på Twitter. Men så bestemte han seg for å ta en pause.

- Altfor mange negative mennesker. Jeg kommer tilbake. Kanskje, skrev han.

Etter 2-0-seieren over Sogndal i går, innrømmet Bille overfor Dagbladet at han har tenkt over saken. Og konklusjonen er at han nærmer seg et comeback.

Beæret
Ikke minst var Bille mektig beæret over at John Arne Riise engasjerte seg i saken.

- Ikke bry deg, kompis. De er bare misunnelige idioter. Nyt livet, du er den du er, skrev Fulham-stjerna.

- Jeg merket meg hva han skrev. Og jeg er fristet av å komme tilbake, sier Bille til Dagbladet.

På Twitter har han blant annet vært i verbal klinsj med Moldes solariumsbrune spiller Tommy Høiland. Han har også posert med et gevær, og han har flørtet åpenlyst med Rachel Nordtømme, ekskjæresten til Petter Northug.

Men i juli var det slutt - etter reaksjoner - i det mange mener er Jantelov-landet Norge. Nå sier han:

GLIS:  John Arne Riise parkerte denne bilen, en Audi RS5, utenfor Hotel Bristol i Oslo i juni. Nå har Nicki Bille Nielsen fått en liknende bil. FOTO: NTB SCANPIX
GLIS: John Arne Riise parkerte denne bilen, en Audi RS5, utenfor Hotel Bristol i Oslo i juni. Nå har Nicki Bille Nielsen fått en liknende bil. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

- Det har vært deilig å komme litt vekk. Ting påvirker deg, uten at du tror det selv. Du hører negative ting som ligger i bakhodet. Siden profilen ble slettet, har jeg faktisk scoret to mål.

Samme Audi
Dansken fortsetter:

- Men jeg er fristet av å komme tilbake. Og kanskje gjør jeg det for John Arne Riises skyld. Jeg merket meg hva han skrev. Og så kan jeg vise fram den nye bilen, som er omtrent den samme som hans (Audi RS5). Den har riktignok ikke så mange ting som ham. Men så har han også flere penger enn meg, sier Bille og smiler bredt.

- Hva de rundt deg mener, er det viktigste, skrev Riise, som har 110 landskamper for Norge og selv har vært ute i et knippe vinterstormer.

Bille antyder overfor Dagbladet at han vil være tilbake på Twitter i løpet av 30 dager. I dag nyter han mandagen i Trondheim. Til helga er det seriefinale mot Strømsgodset i Drammen.

- Vi kommer dit som serieleder. Strømsgodset må vinne, og har presset på seg, sier Bille, som scoret ett mål mot Sogndal foran 14.211 tilskuere på Lerkendal i går.