Nicklas Bendtner lover Arsenal-fansen bot og bedring

Måtte bli på Emirates.

LOVER INNSATS: Bendtner kom seg ikke til Crystal Palace i dette overgangsvinduet da Arsenal aldri hentet inn noen backup på spissplass. Dermed på dansken belage seg på å legge ned en innsats på Emirates også i år. Foto: AP Photo/Akira Suemori
LOVER INNSATS: Bendtner kom seg ikke til Crystal Palace i dette overgangsvinduet da Arsenal aldri hentet inn noen backup på spissplass. Dermed på dansken belage seg på å legge ned en innsats på Emirates også i år. Foto: AP Photo/Akira SuemoriVis mer

(Dagbladet): Omsider har overgangsvinduet slamret igjen, og fotballsupportere verden over kan igjen få ned hvilepulsen på et nivå fastlegen kan godta.

Mange store og små navn har skiftet beite de siste månedene, men en som har sett seg nødt til å forbli der han er, er Nicklas Bendtner.

Den danske spissen har ikke nytt den største tilliten hos Arsene Wenger de siste årene, men nå kan det se ut til at pipen har fått en annen lyd.

Bot og bedring Det er nemlig slik at Wenger og Arsenal ikke lyktes med å få inn en backup til franske Olivier Giroud på topp. Dermed må dansken forberede seg på å spille annenfiolin på Emirates denne sesongen.

Det har vært mange spørsmål knyttet til danskens vilje til å krumme ryggen og gå på en ny periode i hovedstadsklubben, men skal vi tro en uttalelse fra Bendtner selv, er han klar for å gjøre det som trengs.

- Mye har blitt sagt om hvor fremtiden min ligger etter mange år i Arsenal - sannheten er at jeg bare vil spille fotball, og Arsenal er et fantastisk sted for en som meg å gjøre det han liker best. Jeg har hatt givende samtaler med manageren, og jeg ser frem til å jobbe hardt med å bli kampklar og hjelpe manageren med å nå målene og ambisjonene han har satt seg for sesongen.

- Jeg vil forsikre alle Arsenal-fans om at jeg vil gi alt jeg har for å bidra til en suksessrik sesong for klubben, sier Bendtner.

Ramp At denne meldingen er mildt sagt overraskende kost fra Bendtners kant, har flere gode årsaker. Han er ikke kjent for å være den snilleste og mest medgjørlige gutten i klassen.

TORINO: I fjor var Bendtner på utlån til Juventus. Heller ikke her klarte han å spille seg til fast førstelagsfotball, og klarte i tillegg å bli dømt for fyllekjøring hjemme i Danmark i prosessen. Foto: AP Photo/Fabio Ferrari, LaPresse NTB / Scanpix
TORINO: I fjor var Bendtner på utlån til Juventus. Heller ikke her klarte han å spille seg til fast førstelagsfotball, og klarte i tillegg å bli dømt for fyllekjøring hjemme i Danmark i prosessen. Foto: AP Photo/Fabio Ferrari, LaPresse NTB / Scanpix Vis mer

I november for snart to år siden ble Bendtner anmeldt for overfall på et hotell i Danmark da han visstnok skal ha sparket en annen gjest på hotellet to ganger.

Kun en måned senere ble han innbragt av politiet sammen med sin daværende lagkamerat i Sunderland, Lee Cattermole, med mistanke om at de to hadde ramponert en rekke biler.

Og som om ikke dette var nok, havnet han igjen i trøbbel i vår etter å ha fyllekjørt i København.

Historien vil vise om 25-åringen mener alvor denne gangen.

NORD-ØST: Nicklas Bendtner tilbragte deler av sesongen 2011/12 i Sunderland. Heller ikke her klarte han helt å holde seg unna bråk. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART NTB / Scanpix
NORD-ØST: Nicklas Bendtner tilbragte deler av sesongen 2011/12 i Sunderland. Heller ikke her klarte han helt å holde seg unna bråk. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART NTB / Scanpix Vis mer