Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nicklas Bendtner rister av seg sykdommen og er klar for kamp mot Norge

Regner med å starte på fredag.

KLAR: Nicklas Bendtner har vært plaget med influensa de siste dagene, men sa i dag at han vil være klar når Danmark tar imot Norge på fredag. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
KLAR: Nicklas Bendtner har vært plaget med influensa de siste dagene, men sa i dag at han vil være klar når Danmark tar imot Norge på fredag. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

Influensarammede Nicklas Bendtner er på bedringens vei. Tirsdag kunngjorde dansken at han er klar for fredagens møte med Norge.

Arsenal-spissen har vært syk de siste dagene. Han ble fraktet i privatbil til landslagssamlingen for å unngå å smitte de andre spillerne.

Tirsdag var det andre takter for Bendtner. Han deltok på kveldstreningen ikledd en stor lue. Han hadde også overskudd nok til å skrive autografer etter økten.

Kommunikasjonssjef i Danmarks fotballforbund (DBU) opplyser at Bendtner tok det litt rolig, men at han utvilsomt vil være klar til fredagens kamp.

(NTB)