Nicky Butt arrestert for vold

Den tidligere United-stjerna er nå løslatt etter å ha blitt anholdt av politiet i ett døgn.

I TRØBBEL: Nicky Butt har blitt arrestert og løslatt fra fengsel etter å ha angivelig tydd til vold mot en kvinne. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Nicky Butt har blitt arrestert og løslatt fra fengsel etter å ha angivelig tydd til vold mot en kvinne. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nicky Butt (44), som om dagen jobber for Manchester Uniteds akademi, var i trøbbel da han ble arrestert for vold mot en kvinne tirsdag. Hun skal ha fått et kutt i hånda etter å ha blitt angrepet i et hus i Manchester.

Skaden skal ikke ha vært av det alvorlige slaget, og hun var ikke sendt til sjekk på sykehuset.

Politiet i Manchester meldte at en 44-åring hadde blitt tatt inn for avhør etter at vedkomne var mistenkt for gjerningen. Det viste seg altså å være Butt som var den mistenkte, ifølge blant annet The Guardian.

I dag ble det meldt at den tidligere United-spilleren er sluppet fri, mens politiet venter på flere henvendelser om saken. Politiet i Manchester oppfordret folk til å sende inn tips om det var noen som visste noe mer om saken.

Butt er ikke den eneste fra den såkalte «Class of '92» som har vært i trøbbel med loven den siste uka. FA kunne melde denne uka at Paul Scholes er siktet for ulovlig gambling over en periode på fire år, der han skal ha spilt på rundt 140 fotballkamper.