Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nico Rosberg vant i Bahrain

To av to mulige i år.

EN GLAD GUTT: Nico Rosberg vant i Bahrain også.Foto: AP /Luca Bruno/ NTB Scanpix
EN GLAD GUTT: Nico Rosberg vant i Bahrain også.Foto: AP /Luca Bruno/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nico Rosberg seiret under søndagens VM-runde i formel 1. Lagkamerat Lewis Hamilton hadde beste startposisjon, men gjorde noen feil og ble straffet av Rosberg i Bahrain Grand Prix.

Den regjerende verdensmesteren Hamilton hadde gode muligheter til å vinne søndag som følge av beste startposisjon, men gjorde tidlig flere feil og ble passert av 30 år gamle Rosberg. Derfra var det ingen som kunne gjøre noe med tyskeren.

Dette er Rosbergs andre seier av to mulige denne sesongen etter seieren i sesongåpningen i Australia. Lewis Hamilton fikk en treg start og kolliderte i første sving, men den engelske føreren kjempet seg tilbake fra åttendeplass og kom i mål som nummer tre. Den finske Ferrari-føreren Kimi Räikkönen tok annenplassen.

Hamilton, som kom i mål 30 sekunder etter Rosberg søndag, er nå nummer to i tittelracet med 33 poeng. Like bak følger australske Daniel Ricciardo med 24 poeng etter at han endte på fjerdeplass søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart