STOLT:  David Nielsen var stolt av spillerne etter 0-1-tapet for Steaua på eget gress.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
STOLT: David Nielsen var stolt av spillerne etter 0-1-tapet for Steaua på eget gress. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Nielsen: - Jeg måtte klype meg selv i armen

Godset-treneren imponert over egne spillere.

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset måtte se seg slått av rumenske Steaua Bucuresti på Marienlyst i kveld.

Tross tap, lever Champions League-håpet for drammenserne. For på eget gress var det Godset som dominerte mot den rumenske storheten.

Ambisiøse - Jeg måtte klype meg selv litt i armen utover 1. omgang. Jeg tror ikke folk skjønner hvor bra motstand vi møter, og hvor bra vi spiller både offensivt og defensivt, sier Godset-treneren i mixed zone.

Fjorårets seriemester leverte sitt vante spill mot den europeiske motstanderen. Og med litt flaks på sin side, ville det endt annerledes.

- Vi er utrolig ambisiøse i spillestilen og spiller akkurat slik vi gjør i hjemlig serie.

Etter 90 minutter i Drammen, har dansken tro på norsk avansement.

- 0-1 er ingen katastrofe. 0-2, så hadde dette vært over. Vi skal ikke gjøre noe annet der enn det vi gjorde i 1. omgang her. Jeg er stolt over laget i dag, sier Nielsen.

Topp klasse Gabriel Iancus scoring like etter pause var det som skilte lagene. Steaua-spissen lobbet ballen over Adam Larsen Kwarasey på halvdistanse.

- Det var en pasning av topp klasse, og en avslutning av topp klasse, sier treneren som ikke vil laste sisteskansen for scoringen.

Marvin Ogunjimi fikk sine første minutter i Godset-drakta. Den nye spissen forlot banen etter 60 gode minutter.

- Han er et av nøkkelpunktene for at vi er så gode.