Nielsen: - Jeg måtte klype meg selv i armen

Godset-treneren imponert over egne spillere.

STOLT:  David Nielsen var stolt av spillerne etter 0-1-tapet for Steaua på eget gress.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
STOLT: David Nielsen var stolt av spillerne etter 0-1-tapet for Steaua på eget gress. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset måtte se seg slått av rumenske Steaua Bucuresti på Marienlyst i kveld.

Tross tap, lever Champions League-håpet for drammenserne. For på eget gress var det Godset som dominerte mot den rumenske storheten.

Ambisiøse - Jeg måtte klype meg selv litt i armen utover 1. omgang. Jeg tror ikke folk skjønner hvor bra motstand vi møter, og hvor bra vi spiller både offensivt og defensivt, sier Godset-treneren i mixed zone.

Fjorårets seriemester leverte sitt vante spill mot den europeiske motstanderen. Og med litt flaks på sin side, ville det endt annerledes.

- Vi er utrolig ambisiøse i spillestilen og spiller akkurat slik vi gjør i hjemlig serie.

Etter 90 minutter i Drammen, har dansken tro på norsk avansement.

- 0-1 er ingen katastrofe. 0-2, så hadde dette vært over. Vi skal ikke gjøre noe annet der enn det vi gjorde i 1. omgang her. Jeg er stolt over laget i dag, sier Nielsen.

Topp klasse Gabriel Iancus scoring like etter pause var det som skilte lagene. Steaua-spissen lobbet ballen over Adam Larsen Kwarasey på halvdistanse.

- Det var en pasning av topp klasse, og en avslutning av topp klasse, sier treneren som ikke vil laste sisteskansen for scoringen.

Marvin Ogunjimi fikk sine første minutter i Godset-drakta. Den nye spissen forlot banen etter 60 gode minutter.

- Han er et av nøkkelpunktene for at vi er så gode.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer