NUMMER 10 FIKK NY KONTRAKT: David Nielsen har fått ny kontrakt og nye oppgaver i Brann. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
NUMMER 10 FIKK NY KONTRAKT: David Nielsen har fått ny kontrakt og nye oppgaver i Brann. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Nielsen blir Brann-trener

Og spiller spiss ut sesongen.

|||Danske David Nielsen forlenger sin spillerkontrakt med Brann ut sesongen. Samtidig blir han en del av trenerteamet.

Nielsen signerte avtalen i dag, melder Branns nettsider.

- Det er veldig positivt. Jeg er veldig fornøyd med å skrive ny kontrakt, er veldig motivert for høsten, og har veldig lyst til å bidra, sier dansken.

33-åringen fra Skagen kom til Brann før 2009-sesongen. Nå skal han være med i apparatet rundt hovedtrener Rune Skarsfjord.

- Det er fotballspiller jeg er, men jeg skal også være en del av trenerteamet. Det er en fantastisk tillitserklæring, og jeg har jo lyst til å bli trener, sier Nielsen.

Han påpeker at han har mye erfaring og at han kan bidra med individuell oppfølging av spillere.

- Men det er Rune (Skarsfjord) og Patrik (Hansson) som har ansvaret. Jeg skal bidra der jeg får beskjed.

Hovedtrener Skarsfjord ser fram til å få hjelp av Nielsen utenfor banen, men understreker at spissen primært fortsatt er spiller.

- Det var et stort ønske for oss å få ham med ut sesongen. Han står på både på og utenfor banen. Vi kan dra veksler for hverandre på trenersiden, blant annet med enkeltspillere, deløvelser og yngre spillere. Kanskje blir dette aktuelt også i framtiden. Men først og fremst er David spiller, og kjemper om spilletid i høstkampene. Han ser bra ut på trening, sier Skarsfjord.

(NTB)