Nielsen fra start mot Stabæk

Her er siste nytt fra Tippeligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Her er statusen i spillerstallene foran den fjerde runden i Tippeligaen (tabellplassering i parentes):

Vålerenga - Strømsgodset

Spilles lørdag klokka 19.

Vålerenga (12): Christian Grindheim eneste usikre spiller. Gipsen over et lite brudd i hånden må godkjennes av dommeren på kampdagen for at midtbanemannen skal få spille. Dommer Terje Hauge sier det bør gå i orden. Ronny Johnsen er tilbake etter skade, mens Thomas Holm må stå over.

Strømsgodset (10): Øyvind Leonhardsen uaktuell med betennelse i et muskelfeste i bekkenet. Stian Ohr soner etter utvisningen mot Lillestrøm. Trygve Åse Lunde og Thomas Sørum tilbake.

Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.

Dommer: Terje Hauge, Olsvik.

Fredrikstad - Viking

Søndag klokka 18.

Fredrikstad (9): Raio Piiroja er ute to uker til etter en operasjon. Trond Erik Bertelsen er langtidsskadd og ventes først tilbake i juni.

Viking (11): Ingen forandringer fra sist. Det vil si at Maurice Ross (lyske), Alexander Gabrielsen (strekk), Allan Gaarde (benbrudd) og Höskuldur Eiriksson (lyske) er fortsatt uaktuelle.

Tilsvarende kamp i fjor: 2-1

Dommer: Kristoffer Helgerud, Lier.

Odd Grenland - Aalesund

Søndag klokka 18.

Odd Grenland (14): Tarjei Dale er langtidsskadd etter inngrep i ryggen. De øvrige spillerne er tilgjengelig for Arne Sandstø og Gaute Larsen.

Aalesund (13): Peter Werni skal opereres mandag for å fjerne bruskdannelser. Peter Orry Larsen er fortsatt ute med skade. Enar Jääger er under opptrening, men ikke aktuell for troppen. Dedé Anderson har permisjon.

Tilsvarende kamp i fjor: Ikke i samme divisjon.

Dommer: Kjetil Sælen, Arna-Bjørnar.

Sandefjord - Tromsø

Søndag klokka 18.

Sandefjord (8): Fredrik Thorsen er tilbake og aktuell for spill etter skade. Erik Mjelde og Hans Erik Ødegaard er fortsatt ute.

Tromsø (6): Henrik Nordnes er fortsatt ute med hoftetrøbbel. Knut Borch og Morten Pedersen er langtidsskadd. For øvrig alle tilgjengelig for Steinar Nilsen.

Tilsvarende kamp i fjor: 1-0

Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar.

Start - Stabæk

Søndag klokka 18.

Start (4): Mange skader. Alex Valencia, Geir L. Fevang og David Nielsen trener igjen, men ifølge Fædrelandsvennen er det bare Nielsen som ser ut til å gå inn i startelleveren. Fredrik Strømstad er også klar etter hodeskaden han pådro seg i Tromsø. Bård Borgersen, Lars Martin Engedal og Jesper Mathisen fortsatt ute, mens Anthony Annan er uaktuell med virussykdom og har reist hjem til Ghana for å gifte seg.

Stabæk (7): Tom Stenvoll eneste usikre. Han er småsyk og skal testes lørdag.

Tilsvarende kamp i fjor: 1-0.

Dommer: Per Ivar Staberg, Harstad.

Rosenborg - Brann

Søndag klokka 20.

Rosenborg (5): Vidar Riseth, Alejandro Lago og Christer Basma fortsatt ute med skader.

Brann (1): Reservekeeper Johan Thorbjørnsen er ute med sykdom, ellers har Eirik Bakke fulgt lagets treninger og er snart tilbake.

Tilsvarende kamp i fjor: 0-0.

Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.

Lillestrøm - Lyn Oslo

Spilles mandag klokka 19.

(NTB)

STARTER PÅ TOPP: David Nielsen får trolig sjansen fra start på søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer