Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nielsen misset store sjanser i debuten

Kunne avgjort sin første kamp i Bundesliga.

STORE SJANSER: Håvard Nielsen (t.v.) debuterte i Bundesliga for Eintracht Braunschweig i dag, og kom til flere store sjanser. Her fra semifinalen mot Spania i U21-EM. 
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
STORE SJANSER: Håvard Nielsen (t.v.) debuterte i Bundesliga for Eintracht Braunschweig i dag, og kom til flere store sjanser. Her fra semifinalen mot Spania i U21-EM. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håvard Nielsen var flere ganger nær å bli matchvinner i debuten for Eintracht Braunschweig i 0-0-kampen borte mot Werder Bremen søndag.

Den innleide Salzburg-spissen var spesielt et uromoment for Werder-forsvaret før pause. Nielsen kom til tre gode sjanser, der to av dem kom etter headinger.

Den største muligheten oppsto da nordmannen etter 40 minutter stanget ballen i armene til vertenes keeper Raphael Wolf.

Redning på streken Både Nielsen og Omar Elabdellaoui spilte samtlige minutter i det som sett under ett var en skuffende kamp.

Werder Bremen hadde et skudd i stolpen ved Philip Bargfrede, og Eljero Elia fikk et mål annullert for offside. I det 50. minutt reddet Elabdellaoui på streken da Santiago Garcia var nær scoring.

- Dette er åpenbart ikke et godt nok resultat for oss. Vi hadde sjanser til å vinne, sa en skuffet Werder-trener Robin Dutt.

På sisteplass Eintracht Braunschweig ligger fortsatt helt sist på bundesligatabellen, men står med fire poeng på sine to siste kamper. Opprykkslaget har 12 poeng etter 18 serierunder.

- Dette var et greit resultat. Vi er nå mer optimistiske, sa Eintracht-trener Torsten Dear.

Werder Bremen har bare vunnet to av sine ti siste bundesligakamper. Den tradisjonsrike klubben ligger på 11.-plass.

(NTB)

Hele Norges coronakart